24 November 2013

0 Sepandai-pandai tupai melompat

Nama aku Rahman. Ini cerita kelapan aku dalam halaman web Rumah Seks. Sepintas lalu, aku pernah menulis 7 cerita iaitu "Tiga Wanita Mangsa Intai", "Merogol Murid Montokku", "Mendapat Dua Dara Montok Dalam Sehari", "Seks Dengan Pensyarah Universiti", "Antara Cinta Dan Seks", "Dilancap Oleh Tukang Urut" dan "Yati, Si Pemungut Sampah".

Sepandai pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Begitulah kisah yang ingin aku paparkan kali ini. Oleh kerana terlalu taksub dengan nafsu, aku akhirnya terpaksa kahwin dengan Yati. Bagi yang pernah membaca cerita aku yang dahulu, Yati adalah pemungut sampah di kolej tempat aku belajar. Aku mula berhubungan seks dengan Yati sejak 2 bulan yang lalu.

Hari itu cuti semester bermula. Di aras kediaman aku, hampir semua pelajar telah pulang ke kampung halaman masing masing. Namun, Yati tetap meneruskan pekerjaannya setiap pagi. Aku memutuskan untuk tidak pulang ke kampung sehinggalah bermulanya Hari Raya. Ini kerana aku mahu menikmati tubuh Yati sepuas hati, walaupun aku terpaksa membatalkan puasa sebab berhubungan seks dengannya.

Seperti biasa, Yati datang memungut sampah. Aku pun mengajaknya masuk ke tandas. Seperti biasa, dia akan menggeleng kepala tetapi akhirnya akan masuk juga. Sebaik sahaja Yati masuk ke bilik mandi, aku terus meraba-raba teteknya dari belakang. Yati seperti biasa akan memejamkan mata dan menikmatinya.

Setelah meraba-raba teteknya, Yati memberitahu aku bahawa dia perlu menyiapkan tugasnya dahulu sebelum pukul 10 pagi. Dia kata akan datang ke bilik aku pada 10.30 pagi nanti. Aku pun bersetuju sahaja walaupun batang aku telah mula keras. Aku mencium pipinya dan kemudian aku balik ke bilik aku sendiri.

Aku terasa bosan keseorangan di dalam bilik. Aku mencapai VCD lucah lalu menontonnya di bilik seorang diri. Oleh kerana adegannya telah aku tonton berulang kali, aku mampu bertahan dari melakukan onani. Aku mahu bermain terus dengan Yati sebaik sahaja dia datang. Habis sekeping VCD, aku menonton VCD yang lain pula.

Jam menunjukkan 10.35 pagi. Yati masih belum muncul lagi. Aku menelefon telefon bimbitnya. Telefon bimbit itu aku hadiahkan kepadanya minggu lepas untuk memudahkan aku menghubunginya. Tak mahal, RM 150 sahaja, second hand. Selain itu, terpaksalah menanggung RM 30 belanja top up setiap bulan.

"Ya sayang, kejap lagi Yati sampailah".

Memang benar, baru habis sahaja perbualan itu, pintu aku diketuk. Aku terus membukanya, Yati menoleh ke kiri dan ke kanan untuk melihat keadaan sekeliling sebelum masuk. VCD lucah yang masih on di komputer aku sedang memaparkan adegan heroine sedang mengulum zakar lelaki.

Aku mengajak Yati menonton VCD itu. Tak sampai 5 minit, Yati mula berasa gelisah. Tangan aku pun semakin nakal memainkan peranan mengusap usap pehanya, lambat laun masuk ke dalam seluarnya. Yati menyerah sahaja. Aku mendapat signal lampu hijau, lalu tangan aku mula membuka bajunya. Yati seperti biasa hanya menanti perbuatan aku sahaja.

Hari itu Yati memakai coli half cup, tidak seperti dulu memakai full cup. Aku pun memulakan jilatan di dari leher ke puting tetek kiri, kemudian puting tetek kanan, seperti membuat segitiga dengan lidah aku. Bila sampai di bahagian puting, aku akan berhenti seketika dan menghisap lama-lama puting sehingga puting Yati terasa keras dan panjang. Yati mengeluh kuat semasa aku melakukannya.

Aku ulangi perbuatan menjilat itu 3 ke 4 kali sebelum Yati menekan kepala aku ke bawah. Aku faham apa yang Yati mahukan. Lalu aku pun membuka seluarnya terus dengan celana dalamnya sekali. Memang sah Yati telah terangsang kuat sebab pantatnya telah basah. Aku yang sememangnya suka menjilat pantat perempuan terus menjilat tanpa menunggu isyarat lain dari Yati.

Yati membuka kakinya semakin lebar bagi membolehkan aku menjilat dengan lebih selesa. Aku pun mencari kelentitnya dan terus menumpukan hujung lidah aku di kelentitnya. Aku melajukan frekuensi lidah aku bergetrar di kelentitnya. Yati seperti terkena kejutan elektrik, badannya bergoyang goyang dan menekan nekan kepala aku. Aku tahu Yati akan orgasme tidak lama lagi, aku melajukan lidah aku dan akhirnya..

"Ah, ah, ah.. Yati keluar, Bang". Aku menjilat semuanya cecair wanita yang keluar dari pantatnya. Masin, payau-payau rasanya.
"Tolong jilat batang Abang pula, Yati", aku berkata kepada Yati lalu terus menanggalkan seluar. Aku berbaring di atas katil aku. Yati menggelengkan kepala, tetapi aku tekan kepalanya menghala ke batang aku.
"Tolonglah Yati, kan Abang sanggup jilat Yati punya, kenapa pula Yati tak sanggup?".
"Gelilah Bang, tak naklah", Yati menjawab. Aku terus memujuknya..
"Kalau Yati tak sanggup jilat, maknanya Yati tak sayang kat Abang."

Sambil itu, aku terus menekan kepala Yati mendekati batang aku dan Yati mula membuka mulutnya. Yati yang tidak pernah menjilat batang aku selalu terkena giginya. Aduh, sakit juga bila terkena gigi Yati. Tapi, lama kelamaan, Yati mula pandai setelah aku ajar.

Aku suruh Yati jilat bahagian kepala batang aku dan tumpukan pada bahagian tempat keluar air kencing atau mani. Aduh, syok gila rasanya. Baru sekejap Yati menjilat di situ, aku suruh Yati berhenti sebab aku hampir terkeluar. Aku berhenti sekejap sebelum menukar ke posisi doggie dengan Yati.

Bilik aku di asrama ada satu katil bujang. Ruangnya agak sempit, tapi untuk posisi doggie, cukup cukup ruangnya. Aku masukkan batang perlahan lahan, mahu menikmati setiap inci pantat Yati. Ah, sedapnya pantat Yati. Oleh kerana pantatnya telah basah, aku tidak sukar masukkan batang aku seluruhnya ke dalam pantat Yati.

Kepala Yati naik turun berkali kali semasa aku mula menghenjut henjut batang aku. Aku melakukannya perlahan lahan sebab aku dari tadi telah hampir orgasme. Bila terasa hampir orgasme, aku mencabut batang dan membiarkan satu minit. Kemudian, aku masukkan semula. Aku membuat perlahan lahan sebab Yati juga susah mencapai orgasme keduanya selepas orgasme pertama.

Dari perlahan lahan, aku semakin cepat sorong tarik batang aku di pantat Yati. Jeritan Yati juga semakin jelas dan dia semakin menghampiri orgasmenya. Tak lama kemudian, aku memancutkan air mani aku dan tak sempat mencabut batang aku. Pancutkan air mani di dalam pantat perempuan memang sangat seronok rasanya. Lebih lebih lagi kalau mencapai orgasme bersama-sama perempuan, batang akan rasa seperti disedut sedut ke dalam vakum. Tapi hari itu aku tak dapat capai bersamanya.

Yati nampak kecewa. Aku masukkan satu jari ke dalam pantatnya sebab aku agak dia belum mencapai orgasme. Aku melajukan gerakan jari aku, agak lama juga aku mainkan jari aku.

"Ah, ah, ah..", jerit Yati tapi belum mencapai orgasme.

Tangan aku mula lenguh, dah lama betul aku rangsang dia, kenapa tak puas puas lagi. Aku buat keputusan untuk masukkan dua batang jari pula. Kali ini aku tumpukan betul betul pada kelentitnya. Aku meraba raba kelentitnya dengan frekuensi yang sangat tinggi. Hampir tak nampak dengan jelas tangan aku sebab menggentel-gentel kelentit Yati dengan cepat.

"Ahh. Gelinya Bang, ahh, jangan.." Yati menjerit jerit.

Perempuan memang macam tu.. Semakin kata tak nak, sebenarnya semakin dia nak. Aku melajukan gerakan tangan aku. Tak lama kemudian, jari aku basah. Yati menjerit kepuasan..

"Yati keluar, ahh, ahh, ahh.." Akhirnya Yati mencapai orgasme.

Kami berdua keletihan dan tertidur sebelah menyebelah di katil aku yang sempit itu. Sambil baring di sebelahnya, tangan aku memegang teteknya semasa tidur.

Aku terjaga dari tidur kerana bunyi hon kereta di bawah asrama. Aku bangkit dari katil, Yati mengeliat tapi tak terus bagun. Aku melihat dari celah tingkap, ada satu kereta Proton Wira yang berwarna hitam. Seingat aku, kawan kawan aku tiada yang ada Proton Wira hitam. Ahh, pedulikan semua itu. Aku kembali ke Yati yang masih berbogel dan mula menjilat jilat lehernya.

"Geli lah Bang", begitulah reaksi Yati. Tapi aku tak peduli semua tu.

Aku terus menolong Yati untuk mandi kucing. Dari lehernya, aku menjilat ke bahagian teteknya. Aku menjilat dengan seperti melukis bulatan dengan lidah di tetek kirinya dan berpusar menuju ke putingnya. Yati hanya menutup mata menikmati perbuatan aku. Habis tekek kiri, giliran tetek kanan. Dari kanan menuju pula ke kiri. Yati nampaknya semakin bernafsu. Aku juga tidak boleh tahan lama.

Kali ini aku mahu Yati pula yang take control. Aku berbaring di atas katil dan menyuruh Yati untuk masukkan batang aku perlahan lahan ke dalam pantatnya. Dia menurut. Perlahan lahan batang aku mula tenggelam ke dalam pantat itu. Yati mula menggoyang goyang pinggulnya.

"Yes, ahh yes".

Yati menjerit jerit sambil menunggang kuda. Posisinya betul betul seperti orang menunggang kuda. Yati menunggang aku semakin cepat. Batang aku terasa dikemut kemut kuat, aku hampir terpancut, mujur aku dapat menahan nafas dengan betul dan mengelakkan dari terpancut. Yati orgasme lagi. Aku suruh Yati lancap aku sampai keluar air mani. Dia menurut. Oleh kerana aku memang telah terangsang hebat, aku keluar dengan cepat. Tak sampai pun 10 kali Yati mengocok batang aku, aku terpancut air mani ke teteknya.

Tiba tiba pintu aku diketuk kuat. Otak aku kosong seketika, aku masih menikmati sisa orgasme yang aku alami tadi sebelum aku kembali ke dunia sebenar. Pintu aku diketuk semakin kuat. Aku mula takut dan segera memakai semula pakaian aku. Yati juga segera berpakaian semula. Aku menyuruh Yati segera menyorok di dalam almari baju aku. Yati menurut.

Aku menghampiri pintu itu. Kepala aku berfikir-fikir apa alasan yang harus diberi. Pedulikan semua itu, katakan saja aku keseorangan di dalam bilik. Bila pintu dibuka, dua orang lelaki masuk ke bilik aku. Aku memang kenal mereka ni. Yang pertama adalah warden asrama blok aku, yang satu lagi adalah pengetua kolej aku. Apabila melihat saja muka mereka, darah aku tersirap seketika. Mereka mengatakan ada orang kehilangan sejumlah wang yang besar dan perlu membuat pemeriksaan mengejut di bilik aku.

Mereka kelihatan tegas dan berkata ingin membuat pemeriksaan ke atas bilik aku. Aku yang sangat cemas ketika itu cuba memikirkan sedaya upaya cara untuk mengelak mereka menyelongkar bilik aku. Aku berpura-pura mendapat panggilan telefon kecemasan dari kawan yang mengatakan ada hal kecemasan tetapi mereka tidak mempedulikan helah aku.

Bilik aku diperiksa. Aku tidak dapat berbuat apa apa selain melihat sahaja. Dari meja aku mereka selongkar, kemudian laci aku. Apabila mereka ingin membuka almari, aku menghalang lagi sekali. Tapi aku ditolak dengan kasar ke tepi. Nah, terbukalah almari aku dengan Yati tanpa seurat benang pun di dalam..

"Ya, Allah. Apa yang kamu berdua buat di sini?"

Pengetua aku memarahi aku dengan teruk dan mengatakan akan memaklumkan hal ini kepada ibu bapa aku. Aku dan Yati merayu rayu untuk dilepaskan dengan apa sahaja syaratnya. Tapi pengetua dan warden itu tidak memberi peluang kepada aku. Ibu bapa aku dihubungi.

Seribu kali pengetua aku cakap mereka tak percaya aku melakukan perkara terhina itu di universiti. Akhirnya, aku sendiri mengaku di hadapan mereka. Malunya aku ketika itu tiada siapa yang tahu melainkan Tuhan sahaja. Aku juga sangat sedih kerana telah mengecewakan mereka. Aku telah menconteng arang ke kedua muka ibu bapa aku yang sekian lama berbangga dengan aku di kampung.

Nasi sudah menjadi bubur. Aku terpaksa berkahwin dengan Yati. Namun, atas rayuan ibu bapa aku dan rekod kelakuan aku di universiti yang baik, aku dibenarkan menghabiskan semester akhir aku untuk mendapatkan ijazah aku. Tapi aku sendiri tahu banyak wang yang telah dibelanjakan untuk aku meneruskan pengajian. Maafkan aku, Mak, Ayah..

Tamat

0 comments:

Post a Comment

Labels

Seks Umum (1606) pesta seks (888) Sesama Pria (564) Setengah Baya (497) Negeri jiran (462) Cerita Sex (455) Lain-lain (422) Umum (392) Cerita Dewasa (379) Sedarah (353) Daun Muda (277) pemerkosaan (272) Cerita Panas (247) Seks (239) cerita seks (234) Artikel Seks (200) Tante (192) Kisah Seks (187) Adult Story (184) Hot (164) abg (164) Bondage (143) tukar pasangan (138) Cerita Binal (133) Sesama Wanita (120) Cerita sex hot (117) Cerita Sex Pemerkosaan (88) Foto Hot (72) Cerita Sex ABG (68) Cerita sex keren (68) Cerita Sex Umum (66) Cerita sex panas (66) Daftar Isi (62) Artikel (60) Bacajuga (57) Cerita Mesum (54) Cerita Sex Sedarah (50) Cerita Pesta Sex (47) cerita sex selingkuh (45) Cerita Sex Perselingkuhan (43) Cerita Sex Setengah Baya (42) Tips dan Trik (42) Cerita Perselingkuhan (41) Pesta Sex (39) Cerita Hot Dewasa (38) Kesehatan (36) Cerita Fiksi (35) Masturbasi (35) Galeri Foto (33) selingkuh (33) Cerita Panas Daun Muda (32) Cerita Pasutri (32) Cerita Sex Daun Muda (32) Unik (29) Berita (28) Dr Boyke (28) Konsultasi (28) Cerita Sex Dewasa (27) Kisah 1001 Malam Abunawas (27) Prediksi Togel Terbaru (27) Cerita Sex Sekolah (26) 18+ (24) Cerita Sex Tukar Pasangan (23) cerita hot (23) Karya Pengarang Lain (22) Gadis (20) Download Cerita sex (19) A +++ (17) Mahasiswa (17) Bestiality (16) Cerita 18+ (16) Cerita Pemerkosaan (16) arthur (16) bahasa indonesia (16) original (16) Artikel Dewasa (15) Cerita Sex Berseri (15) Cerita Sex Sesama Wanita (15) Kerabat dekat (14) Pengalaman Seks (14) Penyiksaan (14) cerita porno (14) english (14) fanfiction (14) Anime / Manga (13) Cerita Misteri (13) Jilbab Lovers (12) cerita tante (12) Beastiality (11) Cerita Dewasa 17 tahun (11) Cerita Ringan (11) DI bawah umur (11) Movies (11) Cerita Bokep (10) Cerita Sex Dengan Hewan (10) Om om (10) kumpulan cerita dewasa (10) Cerita Hot Perawan (9) Cerita Nafsu Bejat (9) Mahasiswi (9) Sex Umum (9) Tia (9) perawan (9) 17 tahun (8) Cerita (8) Cerita Sex Artis (8) Cerita Terbaru (8) Cerita Three Some (8) Pembantu (8) Cerita SMA (7) Cerita Tante Girang (7) Cheat Lost Saga (7) Doujin (7) Ruang Hati (7) Tips Trick (7) cerita perkosaan (7) cerita seks tante girang (7) cerpen (7) memek tante (7) tante girang (7) Artis (6) Cerita Gay dan Lesbi (6) Cerita Sex Onani dan Masturbasi (6) Kondom (6) Wayang Kulit (6) aids (6) cerita abg bugil (6) cerita jorok (6) cerita ngentot (6) Andani Citra (5) Cerita Sex Lesbian (5) Dongeng (5) Kata Kata (5) Koleksi Langka (5) MISS V (5) Pemaksaan (5) PrediksI Pertandingan Bola (5) Selebriti (5) Togel (5) Trik Sex (5) Zodiak (5) cerita istri selingkuh (5) istri selingkuh (5) ngentot tante (5) Bola (4) Bule (4) Cerita Masturbasi (4) Cheat Point Blank (4) Cinta (4) Eropa (4) Fan Fiction (4) Gadis Kampus (4) Guru (4) Inggris (4) Isteri (4) Italia (4) Prancis (4) Pria Jantan (4) Program kejantanan (4) Waria (4) cerita daun muda (4) cerita dewasa janda (4) cerita memek (4) cerita panas abg17 tahun (4) cerita penis (4) cerita perek (4) cerita seru (4) cerita sex guru (4) cerita tentang janda (4) gadis bandung (4) kisah dewasa (4) memek (4) ngentot pembantu (4) sma (4) soul calibur (4) suikoden 2 (4) Adik Kakak (3) Cerita Artis (3) Cerita Gigolo (3) Cerita Remaja (3) Cerita Sedarah (3) Eksibisi (3) Fantasi Seks (3) Hasil Pertandingan (3) Humor (3) Karya Dr. H (3) Porno (3) abg bandung (3) abg bugil (3) bandar bola (3) bandar casino sbobet (3) bandar judi (3) bandar sbobet (3) bandar situs bola (3) cerita bogel (3) cerita dewasa abg (3) cerita gadis (3) cerita kekasih (3) cerita kontol (3) cerita lonte (3) cerita lucah (3) cerita ml (3) cerita nikah (3) cerita pacaran (3) cerita porn (3) cerita romantis (3) cerita sahabat (3) cerita saru (3) cerita saru 17 tahun (3) cerita seks daun muda (3) cerita seks pembantu (3) cerita seksi (3) cerita seru 17 tahun (3) certa memek (3) cewek abg (3) cewek bugil (3) cewek cantik (3) cewek hot (3) cewek seksi (3) dynasty warriors (3) foto memek (3) gadis bandung bugil (3) kisah daun muda (3) meki tembem (3) memek tante cantik (3) ngentot mama (3) ngentot tante girang (3) polis (3) Antivirus (2) Artis Film Porno (2) Buah Buahan (2) Bugil (2) Cerita Lesbian (2) Cerita Sejenis (2) Cerita Silat (2) Dewasa (2) Horor (2) Karya Diny Yusvita (2) Kisah Kejam (2) ML (2) Majalah Dewasa (2) Makcik (2) Pelacur (2) Penyakit Kelamin (2) Penyanggak (2) Prediksi Euro 2012 (2) Resep Masakan (2) Resep Ramadhan (2) Sesama Jenis (2) Story (2) Travic Sex (2) bercinta dengan pembantu (2) brondong (2) cerita istri (2) cerita janda (2) cerita nikmat (2) cerita pelacur (2) cerita pembantu (2) cerita psk (2) cerita seks ibu (2) cerita seksual (2) cerita sensual (2) cerita sex anak imut (2) cerita sex igo (2) cerita sex suter (2) cerita wts (2) cewek chinese (2) cewek nakal (2) cewek salon bugil (2) code geass (2) enaknya memek tmaam tiri (2) foto istri bugil (2) foto janda (2) foto pelacur (2) istri (2) istri nakal (2) janda (2) kontol (2) montok (2) ngentot (2) ngentot abg (2) ngentot cewek abg (2) ngentot cewek salon (2) ngentot mbak-mbak (2) ngentot tante muda (2) orang (2) pelacur abg (2) pelacur jalang (2) pelacur tante (2) perselingkuhan (2) psk bugil (2) psk telanjang (2) seks dengan tetangga (2) singapore (2) tante binal (2) tante gatel (2) tante girang cari brondong (2) tante jalang (2) tante pelacur (2) tante-tante (2) tempek tante (2) toket tante (2) vagina (2) video sex (2) wanita (2) Alat Kelamin (1) Aminah (1) Ampun Tante.... ampun.... (1) Bali (1) Berawal Dari Langganan (1) Biodata (1) Biografi (1) Bisnis Online (1) Cerita Sadis (1) Cerita Sex Berjilbab (1) Cerita Sex Maria (1) Cerita Tentang Sex (1) Cerita Tukar Pasangan (1) Cerita lepas (1) CeritaDewasa (1) Cie Yeni yang Hot (1) Contoh Surat (1) Datin (1) Dewi dan Tante Anis (1) Difuck (1) Digerudi (1) Ditinggalkan (1) Download (1) Fantasy : Kisah Prita Laura dan Frida Lidwina (1) Foto (1) Foto Hot Dewasa (1) Foto Seks (1) Gadget (1) Gambar Hot (1) Gambar Hot Dewasa (1) Gambar Pasutri (1) Gaya Posisi Seks (1) Gelek (1) Gerimis (1) Gue istri yang bener bener nakal... (1) Guru Murid (1) Hanis (1) Harga Handphone Mito (1) Harga Handphone Nokia (1) Harga Handphone Sony (1) Harnani (1) Hilangnya perjaka ku dengan tante indra (1) Hot News (1) Ibu Muda (1) India (1) Jepang (1) Jika waktu bisa kuulang kembali (1) Kakak (1) Karya Ninja Gaijin (1) Karya Yohana (1) Kenangan di bekas tempat kosku (1) Kenikmatan (1) Khasiat Ramuan Sehat Lelaki (1) Ki Anom Suroto (1) Ki Hadi Sugito (1) Ki Manteb Sudarsono (1) Ki Narto Sabdho (1) Ki Sugino Siswocarito (1) Ki Timbul Hadiprayitno (1) Kisah vania (1) Korea (1) Kost pacarku Nina (1) Lainnya (1) Liani 5: Sex in the Mall (1) Lirik Lagu (1) Lucu (1) Lusi Aku Mencintaimu (1) ML dengan Bu Vivin (1) Malam Pertama (1) Mbak Dina kakak iparku (1) Melissa Anak tiriku (1) Menghangatkan Hujan (1) Menyetubui (1) Mertua (1) Minuman Obat (1) Multi Orgasme (1) Musik (1) Nikmat (1) Nikmatnya (1) Pakcu (1) Pasang Iklan (1) Pegawai Toko Sepatu (1) Pejantan Lugu Tuk Istriku (1) Pendidikan (1) Pengalaman (1) Pengalaman Ngentot Dengan cia (1) Pengetahuan (1) Piala AFC (1) Puisi (1) RENDEVOUS WITH GIRL WHO EVER REFUSE ME…. (1) Ruzita (1) Safura (1) Sakinah (1) Sawiyah (1) Seks Dengan Binatang (1) Selabintana nikmat. (1) Seminar nikmat (1) Shida (1) Shinta (1) Sinopsis Film (1) Softcore (1) Sri Maya [i]Nestina .. what a amazing .. (1) Tablet (1) Take And Give (1) Tante mau tukar pasangan (1) Teman therapisku tersayang (1) Temen kost (1) Tips Suami Istri (1) Tips dan Triks (1) Video Porno (1) Vidio (1) abang (1) abg bugil nakal (1) abg di perkosa (1) abg smu (1) abg smu jakarta (1) abg toge (1) adegan sex (1) anak kuliah yang beruntung (1) anakku (1) angkatku (1) bawah umur (1) benyamin sueb (1) bercinta dengan mbak (1) birahi pembantu (1) biseks (1) calon mertua binal (1) cara ngajak pembantu ML (1) cerita abg smu (1) cerita adegan sex (1) cerita babu (1) cerita birahi (1) cerita bugil abg (1) cerita indonesia sex (1) cerita janda kembang (1) cerita jorok pembantu (1) cerita keperawananku (1) cerita memek X (1) cerita pacar (1) cerita panas indonesia (1) cerita permerkosaan (1) cerita porno X (1) cerita saru X (1) cerita seks dewasa (1) cerita seks janda (1) cerita seks janda kembang (1) cerita seks setengah baya (1) cerita seksual X (1) cerita selangkangan (1) cerita sensual X (1) cerita setengah baya (1) cerita sex bugil (1) cerita sex gadis 18 tahun (1) cerita sex gadis perawan (1) cerita sex indonesia (1) cerita suami istri (1) cerita tante binal (1) cerita tante girang dengan brondong (1) cewek (1) cewek amoy (1) cewek bandung (1) cewek hamil bugil (1) cewek jakarta (1) cewek sma (1) chatter (1) chatting (1) dalam (1) dengan (1) di villa tante (1) ditebuk (1) dosen (1) dosen genit (1) dosen tante girang (1) dukun (1) dvd benyamin (1) dvd kadir doyok (1) dvd warkop (1) enaknya tante girang (1) foto bispak (1) foto istri bugil X (1) foto janda muda (1) foto pembantu bugil (1) foto pembantu diperkosa (1) foto pembantu telanjang (1) foto perek jakarta (1) foto tante girang (1) gadis salon (1) gangbang (1) gersang (1) gohead (1) hatiku (1) hilang keperawanan (1) hypersex (1) ibu berjilbab nakal (1) ibu dosen teman seks (1) ibu hamil (1) ibu tetty (1) ipar ku (1) istri genit (1) istri muda bugil (1) istri muda bugil X (1) istri orang (1) istri pak guru (1) istri selingkuh X (1) istri telanjang (1) istri telanjang X (1) istri teman (1) istri teman genit (1) istri teman menggoda (1) jablay (1) janda binal (1) janda bispak (1) janda bugil (1) janda cantik (1) janda desa (1) janda hot (1) janda muda (1) janda seksi (1) janda stw (1) janda telanjang (1) kandung (1) kegadisan hilang (1) kekasih (1) kekasihku Vie diperdaya mantannya (1) kelentit (1) keperawananku (1) kesalahan yg indah (1) ketemu di jalan (1) kisah tante girang (1) kolaborasi (1) maam tiriku tante girang (1) mahasiswi bugil (1) majikan nakal (1) makan (1) malam (1) malu-malu mau (1) mama temanku binal (1) mama tiriku binal (1) mbak arti (1) mbak cantik (1) mbak tukang lulur (1) memek abg (1) memek gadis (1) memek ibu (1) memek ibu kos (1) memek janda (1) memek merah (1) memek tante girang (1) mengapa harus gangbang ? mengapa ? (1) mengundang (1) mertua genit (1) ml adik ipar (1) ml ama ibu mertua (1) ml di hotel (1) mp3 basiyo (1) mp3 kartolo cs (1) nafsu (1) nge-seks dengan Para Peronda Malam (1) ngentot abg smu (1) ngentot cewek hamil (1) ngentot cewek smu (1) ngentot ibu menyusui (1) ngentot ibu mertua (1) ngentot janda tua (1) ngentot kakak ipar (1) ngentot mama tiri (1) ngentot mertua (1) ngentot saudara (1) ngentot sma (1) ngentot smu (1) ngentot sopir (1) ngentot suster (1) ngentot suster cantik (1) ngentot tante girang kaya (1) ngeseks dengan mama tiri (1) ngetot adik (1) ngetot kakak (1) oral seks (1) pandai (1) pasangan mesum (1) pemaksaan seks (1) pembantu bahenol (1) pembantu bugil (1) pembantu telanjang (1) penis (1) perbesar penis (1) perempuan (1) perkosa (1) pertama (1) pertamaku (1) posisi sex mantap (1) prediksi spanyol vs italia (1) pujaan (1) rakan (1) resep kue (1) riang (1) salon mesum (1) salon plus plus (1) script bisnis (1) sehari (1) sekretaris (1) seks degan mama (1) seks jilbab (1) selangkangan (1) selangkangan gadis (1) seling (1) selingkuh X (1) selingkuh dengan istri teman (1) selingkuh dengan karyawan (1) simpan (1) situs sex perkosa (1) skandal tante (1) sodomi (1) spanyol vs italia (1) street fighter (1) stw (1) suami lugu (1) suami sayang (1) suami selingkuh (1) suster (1) suster cantik (1) tante asih (1) tante baik nafsu (1) tante cari brondong (1) tante dosen (1) tante gaya doggy (1) tante genit (1) tante girang baik (1) tante girang bugil (1) tante girang cantik (1) tante girang cari abg (1) tante girang hot (1) tante girang kaya (1) tante girang merangsang (1) tante girang nafsu (1) tante girang puas (1) tante jilbab genit (1) tante ku aku entot (1) tante ku buas (1) tante manja (1) tante mia (1) tante nakal (1) tante ndut (1) tante ngentot (1) tante sari (1) tante seks (1) tante tetty (1) tantenal (1) template website (1) tetangga tante girang (1) tetanggaku binal (1) threesome (1) tips bola online (1) toge (1) toket (1) toket cewek salon (1) trik mendapatkan tante girang (1) tukang lulur (1) vagina tante (1) wanita beristri (1) wanita diatas (1) wanita setengah baya (1) wanita sex puas (1) warkop dki (1)
 

Kisah Kisah Napsu Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates