24 November 2013

0 Nikmatnya istri orang rakan chatting

Birokrasi pejabat kerajaan selalunya melelahkan namun dalam kelelahan dan sakit hati itu, ada juga peluang yang menarik.. Peluang yang sukar dilepaskan atau peluang meminta favour dan dibalas dengan favour. Satu petang Jumaat di Kem. Kesihatan Malaysia, Jalan Cenderasari, KL.

Aku, "(Setelah tulis nama di buku pelawat). Boleh saya jumpa dengan Pn. Zaiton?"
Kerani, "Untuk urusan apa Encik?"
Aku, "Berkenaan pertukaran isteri saya, Juru pulih Cara kerja dari Hospital Kota Bahru ke Hospital Putrajaya."
Kerani, "Ohh.. Itu kena jumpa dengan En. Hamad. Dia ada sekarang ni, Encik nak jumpa dia?" (tak paham bahasa)
Aku, "Takmau. Saya nak jumpa Pn. Zaiton! Saya sudah jumpa En. Hamad dulu dan dia tak dapat buat apa-apa untuk tolong saya."

Kerani pergi dan terus ke bilik Pn. Zaiton. Aku duduk dan buat-buat tak nampak Pn. Zaiton datang. Sambil mengerling boleh tahan wanita ini conggak aku dalam 39thn. Sederhana tapi payudara besar, muka bulat senyum lebar, buntut besar, bukanlah gemuk but presentable.. Depan kaunter yang ramai staff

Pn. Zaiton, "Iya, ada apa.. Boleh saya bantu?"
Aku, "Pn. Zaiton, saya Hamid, suami Nurwani. Saya nak tahu tentang kedudukan permohonan tukar isteri saya itu."

Sambil itu aku terangkan permohonan sejak Januari dan sehingga kini belum ada sebarang tindakan oleh KKM. Sudah banyak kali telefon, sudah buat surat aduan tapi masih belum ada apa berita dari KKM

Pn. Zaiton, "Ooo.. Itu kami belum buat mesyuarat lagi. Kita kena tunggu lepas mesyuarat baru dapat buat keputusan."
Aku, "Mesyuarat? Berapa lama lagi nak mesyuarat? Takkan selama 5 bulan tak jumpa satu hari untuk buat meeting. Kalau kira 5 hari bekerja seminggu pun, ada 80 hari tak termasuk Sabtu. Tak boleh cari 1 hari untuk buat meeting? Takkan sepanjang masa bos takde, cuti, sakit bla bla..? Dulu masa saya telefon En. Mohamad, alasan sama jugak dia bagi. Tunggu bawa ke mesyuarat lah.. Tunggu dapat kelulusan lah. Pastu Pegawai takde, cuti, bos pegi kursus, bos cuti sakit.. Sampai bila nak macam ni?"

Staff lain kat belakang mula curi pandang dan dengar.

Pn. Zaiton, "Bukan begitu Encik, kita ada prosedur yang perlu diikuti.."
Aku, "Prosedur? Boleh terangkan kepada saya apa prosedur untuk pertukaran? Berapa lama jangka masa untuk tukar? Bukankah isteri saya sudah ada pengganti untuk bertukar suka sama suka dengan kawannya dari Putrajaya?"

Staff lain makin pasang telinga.

Pn. Zaiton, "Ohh.. Sekarang ni kami tak buat lagi pertukaran suka sama suka. Semuanya kena melalui prosedur biasa. Kena ada meeting.. Kena ada kelulusan."
Aku, "Okay, jadi berapa lama harus kami tunggu?"
Pn. Zaiton, "Bergantung, tetapi biasanya semua permohonan dibuat sekali dengan perlantikan staff baru. Kami baru je selesai temuduga untuk posting staff baru."
Aku, "Habis, kalau takde pengambilan staff baru, kena tunggu tak kira berapa tahun gitu?

Aku makin naik angin.

"Tuu.. Kat dinding tu.."

Sambil menunjuk ke dinding.

"Apa guna Piagam Pelanggan tu? Bukankah kat situ tertulis proses pertukaran staff haruslah dibuat dalam masa 2 bulan! Kalau saya tahu gini punya lambat, baik tak payah mintak ke Putrajaya. Baik mintak ke HKL atau Hosp. Selayang, dekat sikit. Ingat sudah ada pengganti tu dapat cepatlah.."
Pn. Zaiton, "Err.. Itu untuk prosedur lama. Kami sekarang tidak buat lagi suka sama suka. Mesti selepas pengambilan baru."

Tak menjawab soalan dengan tepat.

Aku, "(Angin lagi) Okaylah, sekarang saya nak tanya. Kenapa ada staff di department isteri saya, sudah dapat pun bertukar ke Perlis walaupun takde orang datang ganti? Walhal dia baru buat permohanan 2 bulan lepas. Selepas sebulan, dia sudah pun dapat surat pertukaran, 1 April lepas sudah melapor diri ke Perlis. Apa ni? Semata-mata dia ada 'cable' atau orang dalam yang boleh tolong?"
Pn. Zaiton, "Itu mungkin sebab kuota kat Hosp. Kota Bahru yang beri.. Mungkin kat Perlis perlukan orang.."
Aku, "Kuota? Kuota apanya? Dia ke Perlis sebab suaminya kena pindah ke Perlis. Bukan Perlis yang mintak tambah staff!!"
Pn. Zaiton, "Mungkin Kota Bahru takde masalah melepaskan staff tu.."
Aku, "Takde masalah? Puan.. Untuk pengetahuan Puan, Hosp. Kota Bahru sedang kekurangan kakitangan, terutamanya Jurupulih Carakerja. Ada empat orang je termasuk isteri saya. Sekarang beban kerja isteri saya bertambah, terpaksa cover lebih kerja. Sebabnya ada orang gunakan pengaruh orang lain untuk kepentingan sendiri. Kenapa permohonan orang lain yang sudah sediakan pengganti masih belum lulus? Tapi orang lain pulak senang-senang dapat pindah? Semata-mata kerana ada orang dalam.. Ada cable?"
Pn. Zaiton, "Hmm.. Itu saya tak tahu.. Mungkin.."
Aku, "Macam mana boleh tak tahu?" Surat kelulusan KKM sini yang keluarkan!?"
Pn. Zaiton, "Err.. Itu saya tak dapat jawab.. Tapi kita kadang-kadang kita ikut arahan orang atas. Tapi permohanan isteri Encik sedang diproses.."
Aku, "Berapa lama lagi nak tunggu? Isteri saya sekarang ni sudah 5 bulan pregnant.. (suara aku mula kendur). Sakit pening dia takde orang nak jaga.. Kadang-kadang dia sesak nafas dan sakit dada waktu malam takde sapa dapat temankan. Kami hanya berhubung melalui telefon.. (aku sudah mula panas dan menggigil tapi kuatkan semangat). Kena pulak hari minggu kerja.. Macam mana saya nak jenguk dia pagi buta macam tu?" (Aku tak berupaya menyembunyikan muka geram, sakit hati, marah dan kecewa aku)
Pn. Zaiton, "Kami paham masalah Encik.."
Aku, "Tak.. Puan tak paham. Kalau Puan paham, sudah lama Puan tolong. Memang Puan takde kuasa meluluskan. Tapi Puan boleh beri sikit perhatian ke atas permohonan isteri saya. Kalau benda ni terkena kat sedara mara Puan, tentu Puan akan buat sedaya upaya untuk tukarkan mereka kan! Puan kan Ketua Setiausaha jabatan Sumber Manusia. Tentu sikit sebanyak termasuk dalam bidang tugas Puan.."

Sambil tu aku serahkan salinan surat aduan 3 muka yang sudah aku poskan ke Pengarah KKM. Aku melihat dia senyum kepada aku.. Satu senyuman sinis atau suka melihat gelagat aku yang tengah frust.

Aku, "Ni.. Puan tengok ni.. Surat ni saya sudah pos ke KKM sebulan lebih. Seminggu lepas tu ada fax dari KKM ke bahgian Sumber Manusia menyatakan aduan saya sedang diberi perhatian."

Aku tunjuk salinan fax tu). Ingatkan lepas dapat salinan fax ni, okayle sikit. Sedap le hati sebab sudah diambil perhatian. Ini sudah sebulan lebih pun masih sama jugak. Angin naik balik.

Pn. Zaiton, "Eh, saya taktahu pun pasal fax ni?"
Aku, "Kenapa Puan tanya saya? Tanyalah semua staff Puan yang rajin buat kerja tu"

Sambil memandang ke staff yang pasang telinga. Semua secara spontan buat-buat sibuk.

Pn. Zaiton, "Macam nilah. Kami memang sudah habis temuduga jawatan baru. Dan bulan ni kami akan keluarkan surat."
Aku, "Dulu pun sama jugak janji yang En. Mohamad beri pada saya. Surat akan dikeluarkan sebelum akhir bulan April. Sekarang mana suratnya? Saya sudah letih dengan alasan-asalan macam ni. Soalnya, bila isteri saya dapat tukar?"
Pn. Zaiton, "Kami paham.. Kami paham. InsyaAllah hujung bulan ni keluar. Awak sabarlah dulu."
Aku, "Saya sudah cuba bersabar Puan. Dulu 2 hari saya terpaksa ambik cuti untuk jumpa dengan Encik Hamad tu. Takde apa-apa pun perkembangan.. Hari ni pun saya ambik cuti separuh hari lagi."
Pn. Zaiton, "Laa.. Tak perlu datang sebenarnya. Telefon je boleh."
Aku, "Untuk apa telefon? Sekadar nak dengan alasan-alasan remeh tadi? Bos takde, bos cuti, bos pegi bank, tunggu meeting la.. Bla bla.."
Pn. Zaiton, "Ni fon saya, call me boleh?"

Wanita ini senyum sekali lagi memandang tepat ke mata aku sambil memberikan kadnya, aku pantas memberikan kad aku semula. Ini peluang nak cakap personal.

Aku, "Puan, saya bukan marah. Tapi Puan kena paham keadaan saya. Saya sudah tak tahan orang buat main macam ni. Saya yakin kalau saya ni 'somebody' takkan jadi macam ni. Karenah birokrasi tak abih-abih. Saya mintak maaflah kalau terkasar bahasa. Saya sebenarnya nak jumpa puan secara persendirian dalam bilik puan. Tapi puan yang datang jumpa saya kat depan kaunter ni.."
Pn. Zaiton, "Yelah.. Saya paham. Encik sabarlah sikit masa lagi."
Aku, "Ok lah Puan, saya mintak diri dulu. Terima kasih. I will call you.."

Aku tunduk dan Puan Zaiton beredar sambil aku sempat melihat punggung-nya bergoyang dalam jubah labuhnya. That phone call was a goldmine.. Hamid bertepuk tangan, menarik lafaz lega, senyum sendirian.. Pertemuan yang hangat dan panas melepas rasa dan geram di kaunter bertukar menjadi hangat panas sedap dan ghairah di bilik kondo Hamid-It was a surprise indeed..

"Uwaa.. O my godd.. Nicee.. Harder dear.. Pump me harder.. Arghh.. Sedapp," rintih Puan Zaiton menerima batang zakar Hamid dalam lubang pukinya.

Buntutnya yang lebar terangkat-angkat. Tubuhnya yang chubby dilentikkan. Puan Zaiton menahan kesedapan sambil mukanya berpaling ke kiri dan ke kanan, berkerut menahan jolokan zakar Hamid yang keras panjang itu. Bulu pukinya ditrim dan kelihatan air putih lendir meleleh membecakkan liang vaginanya.

"U love it sayang..?" tanya Hamid dalam cunggapnya sambil menindih dan menghenjut zakarnya yang keras itu ke dalam lubang puki Pn Zaiton yang basah.
"Tak puas kah dengan suami you sayang?"
"Tak suami tak power cam u.. Henjutan u nicee and bess dear.. Arghh oohh.. Ohh arghh," Pn Zaiton mengigit dada Hamid sambil menhinggut-hinggutkan punggungnya menentukan liang vaginanya dapat menerina kelelakian Hamid dalam telaga madu nya yang berlengas. Dan kni mampu mengemut batang zakar Hamid. Hamid dapat merasakan gigitan vagina Pn Zaiton ke zakarnya.

"O love oh love.. O migodd.. Mid I am comingg.. Mid i tak tahan.. Gelii.. Sedapp, Mid i kuarr," jerit Pn Zaiton mencapai klimaksnya sambil mengeluh dan menjerit-jerit sedangkan tubuhnya melintuk dan melentik kemudia kejang.

Hamid meneruskan pompaannya membuatkan Pn Zaiton senak namun sedap..

"Ohh darling.. Ohh.. I juga kuarr.." jerit Hamid lalu mengomol dan melumati bibir Pn Zaiton dan menghisap puting susu Pn Zaiton yang kecil keras menegang itu.

Mereka berpeluh dengan banyaknya, nafas mereka berdua tercunggap-cunggap, batang zakar Hamid diselaputi oleh lendir air mani Pn zaiton dan Hamid masih merasakan kemutan kuat Pn Zaiton pada zakarnya..

"O dear.. I suka.. Good fuck.. Sedapp Mid, i thank you.." kata Pn Zaiton dalam bilik mandi memegang kontol N dan menyabunnya. Mereka berdua berendam dalam bathtub.
"I juga dear.. Love your cunt.. Suka pussy you.. Kuat kemutnya.. Nice.." kata Hamid senang sambil mereka berkucup semula.
Pn Zaiton senyum melebar membiarkan Hamid mengen-tel puting dan meramas susunya. "You nak wife you tukar ke?"

Hamid senyumm.. Terasa juga.. Tersentuh juga di hatinya.

"Kalau you bawa isteri you ke sini, kesianlah kat I.. I sukar nak make love dengan you lagi.." rayu Pn Zaiton sambil menjilat dada Hamid yang bidang dan mascular itu.
"Kena dan terpaksa dear.. Tapi kita masih boleh make love kan, kenapa tidak..?" balas hamid lagi menyabun cipap Pn Zaiton dan memainkan clit dengan jarinya. Pn Zaiton mendesah..
"Ikut you dear.. As long as we can make love.. nanti esuk I uruskan posting wife you ok.. Don't worry but i want you to fuck me again," janji dan pohon Pn Zaiton sementara Hamid lega mendengarnya.

Ya Hamid tidak sangka dia surprise rupa-rupanya Pn Zaiton adalah chat lovernya di Yahoo Mgr yang tidak pernah dikenalinya. Mereka hanya di chenel dan Pn Zaiton tidak pernah memberikan identitinya selama enam bulan mereka chatting. Hanya Hamid sahaja yang memberikan gambarnya. Dari gambar itulah Pn Zaiton berani meminta Hamid call semula dan berakhir di ranjang dalam bilik Hamid sendiri.

Tit-For-Tat.. Favour-for-favour.. Namun Pn.Zaiton kepuasan yang amat sangat. Masih terasa-rasa batang zakar Hamid di dalam lubang vaginanya.

Hamid merasa megah dan banggaisterinya dapat arahan bertukar dan mereka dapat bersama, di samping itu dia boleh bertukar selera dengan chat lovernya Pn Zaiton yang tak cukup diberikan makan oleh suaminya.

E N D

0 comments:

Post a Comment

Labels

Seks Umum (1606) pesta seks (888) Sesama Pria (564) Setengah Baya (497) Negeri jiran (462) Cerita Sex (455) Lain-lain (422) Umum (392) Cerita Dewasa (379) Sedarah (353) Daun Muda (277) pemerkosaan (272) Cerita Panas (247) Seks (239) cerita seks (234) Artikel Seks (200) Tante (192) Kisah Seks (187) Adult Story (184) Hot (164) abg (164) Bondage (143) tukar pasangan (138) Cerita Binal (133) Sesama Wanita (120) Cerita sex hot (117) Cerita Sex Pemerkosaan (88) Foto Hot (72) Cerita Sex ABG (68) Cerita sex keren (68) Cerita Sex Umum (66) Cerita sex panas (66) Daftar Isi (62) Artikel (60) Bacajuga (57) Cerita Mesum (54) Cerita Sex Sedarah (50) Cerita Pesta Sex (47) cerita sex selingkuh (45) Cerita Sex Perselingkuhan (43) Cerita Sex Setengah Baya (42) Tips dan Trik (42) Cerita Perselingkuhan (41) Pesta Sex (39) Cerita Hot Dewasa (38) Kesehatan (36) Cerita Fiksi (35) Masturbasi (35) Galeri Foto (33) selingkuh (33) Cerita Panas Daun Muda (32) Cerita Pasutri (32) Cerita Sex Daun Muda (32) Unik (29) Berita (28) Dr Boyke (28) Konsultasi (28) Cerita Sex Dewasa (27) Kisah 1001 Malam Abunawas (27) Prediksi Togel Terbaru (27) Cerita Sex Sekolah (26) 18+ (24) Cerita Sex Tukar Pasangan (23) cerita hot (23) Karya Pengarang Lain (22) Gadis (20) Download Cerita sex (19) A +++ (17) Mahasiswa (17) Bestiality (16) Cerita 18+ (16) Cerita Pemerkosaan (16) arthur (16) bahasa indonesia (16) original (16) Artikel Dewasa (15) Cerita Sex Berseri (15) Cerita Sex Sesama Wanita (15) Kerabat dekat (14) Pengalaman Seks (14) Penyiksaan (14) cerita porno (14) english (14) fanfiction (14) Anime / Manga (13) Cerita Misteri (13) Jilbab Lovers (12) cerita tante (12) Beastiality (11) Cerita Dewasa 17 tahun (11) Cerita Ringan (11) DI bawah umur (11) Movies (11) Cerita Bokep (10) Cerita Sex Dengan Hewan (10) Om om (10) kumpulan cerita dewasa (10) Cerita Hot Perawan (9) Cerita Nafsu Bejat (9) Mahasiswi (9) Sex Umum (9) Tia (9) perawan (9) 17 tahun (8) Cerita (8) Cerita Sex Artis (8) Cerita Terbaru (8) Cerita Three Some (8) Pembantu (8) Cerita SMA (7) Cerita Tante Girang (7) Cheat Lost Saga (7) Doujin (7) Ruang Hati (7) Tips Trick (7) cerita perkosaan (7) cerita seks tante girang (7) cerpen (7) memek tante (7) tante girang (7) Artis (6) Cerita Gay dan Lesbi (6) Cerita Sex Onani dan Masturbasi (6) Kondom (6) Wayang Kulit (6) aids (6) cerita abg bugil (6) cerita jorok (6) cerita ngentot (6) Andani Citra (5) Cerita Sex Lesbian (5) Dongeng (5) Kata Kata (5) Koleksi Langka (5) MISS V (5) Pemaksaan (5) PrediksI Pertandingan Bola (5) Selebriti (5) Togel (5) Trik Sex (5) Zodiak (5) cerita istri selingkuh (5) istri selingkuh (5) ngentot tante (5) Bola (4) Bule (4) Cerita Masturbasi (4) Cheat Point Blank (4) Cinta (4) Eropa (4) Fan Fiction (4) Gadis Kampus (4) Guru (4) Inggris (4) Isteri (4) Italia (4) Prancis (4) Pria Jantan (4) Program kejantanan (4) Waria (4) cerita daun muda (4) cerita dewasa janda (4) cerita memek (4) cerita panas abg17 tahun (4) cerita penis (4) cerita perek (4) cerita seru (4) cerita sex guru (4) cerita tentang janda (4) gadis bandung (4) kisah dewasa (4) memek (4) ngentot pembantu (4) sma (4) soul calibur (4) suikoden 2 (4) Adik Kakak (3) Cerita Artis (3) Cerita Gigolo (3) Cerita Remaja (3) Cerita Sedarah (3) Eksibisi (3) Fantasi Seks (3) Hasil Pertandingan (3) Humor (3) Karya Dr. H (3) Porno (3) abg bandung (3) abg bugil (3) bandar bola (3) bandar casino sbobet (3) bandar judi (3) bandar sbobet (3) bandar situs bola (3) cerita bogel (3) cerita dewasa abg (3) cerita gadis (3) cerita kekasih (3) cerita kontol (3) cerita lonte (3) cerita lucah (3) cerita ml (3) cerita nikah (3) cerita pacaran (3) cerita porn (3) cerita romantis (3) cerita sahabat (3) cerita saru (3) cerita saru 17 tahun (3) cerita seks daun muda (3) cerita seks pembantu (3) cerita seksi (3) cerita seru 17 tahun (3) certa memek (3) cewek abg (3) cewek bugil (3) cewek cantik (3) cewek hot (3) cewek seksi (3) dynasty warriors (3) foto memek (3) gadis bandung bugil (3) kisah daun muda (3) meki tembem (3) memek tante cantik (3) ngentot mama (3) ngentot tante girang (3) polis (3) Antivirus (2) Artis Film Porno (2) Buah Buahan (2) Bugil (2) Cerita Lesbian (2) Cerita Sejenis (2) Cerita Silat (2) Dewasa (2) Horor (2) Karya Diny Yusvita (2) Kisah Kejam (2) ML (2) Majalah Dewasa (2) Makcik (2) Pelacur (2) Penyakit Kelamin (2) Penyanggak (2) Prediksi Euro 2012 (2) Resep Masakan (2) Resep Ramadhan (2) Sesama Jenis (2) Story (2) Travic Sex (2) bercinta dengan pembantu (2) brondong (2) cerita istri (2) cerita janda (2) cerita nikmat (2) cerita pelacur (2) cerita pembantu (2) cerita psk (2) cerita seks ibu (2) cerita seksual (2) cerita sensual (2) cerita sex anak imut (2) cerita sex igo (2) cerita sex suter (2) cerita wts (2) cewek chinese (2) cewek nakal (2) cewek salon bugil (2) code geass (2) enaknya memek tmaam tiri (2) foto istri bugil (2) foto janda (2) foto pelacur (2) istri (2) istri nakal (2) janda (2) kontol (2) montok (2) ngentot (2) ngentot abg (2) ngentot cewek abg (2) ngentot cewek salon (2) ngentot mbak-mbak (2) ngentot tante muda (2) orang (2) pelacur abg (2) pelacur jalang (2) pelacur tante (2) perselingkuhan (2) psk bugil (2) psk telanjang (2) seks dengan tetangga (2) singapore (2) tante binal (2) tante gatel (2) tante girang cari brondong (2) tante jalang (2) tante pelacur (2) tante-tante (2) tempek tante (2) toket tante (2) vagina (2) video sex (2) wanita (2) Alat Kelamin (1) Aminah (1) Ampun Tante.... ampun.... (1) Bali (1) Berawal Dari Langganan (1) Biodata (1) Biografi (1) Bisnis Online (1) Cerita Sadis (1) Cerita Sex Berjilbab (1) Cerita Sex Maria (1) Cerita Tentang Sex (1) Cerita Tukar Pasangan (1) Cerita lepas (1) CeritaDewasa (1) Cie Yeni yang Hot (1) Contoh Surat (1) Datin (1) Dewi dan Tante Anis (1) Difuck (1) Digerudi (1) Ditinggalkan (1) Download (1) Fantasy : Kisah Prita Laura dan Frida Lidwina (1) Foto (1) Foto Hot Dewasa (1) Foto Seks (1) Gadget (1) Gambar Hot (1) Gambar Hot Dewasa (1) Gambar Pasutri (1) Gaya Posisi Seks (1) Gelek (1) Gerimis (1) Gue istri yang bener bener nakal... (1) Guru Murid (1) Hanis (1) Harga Handphone Mito (1) Harga Handphone Nokia (1) Harga Handphone Sony (1) Harnani (1) Hilangnya perjaka ku dengan tante indra (1) Hot News (1) Ibu Muda (1) India (1) Jepang (1) Jika waktu bisa kuulang kembali (1) Kakak (1) Karya Ninja Gaijin (1) Karya Yohana (1) Kenangan di bekas tempat kosku (1) Kenikmatan (1) Khasiat Ramuan Sehat Lelaki (1) Ki Anom Suroto (1) Ki Hadi Sugito (1) Ki Manteb Sudarsono (1) Ki Narto Sabdho (1) Ki Sugino Siswocarito (1) Ki Timbul Hadiprayitno (1) Kisah vania (1) Korea (1) Kost pacarku Nina (1) Lainnya (1) Liani 5: Sex in the Mall (1) Lirik Lagu (1) Lucu (1) Lusi Aku Mencintaimu (1) ML dengan Bu Vivin (1) Malam Pertama (1) Mbak Dina kakak iparku (1) Melissa Anak tiriku (1) Menghangatkan Hujan (1) Menyetubui (1) Mertua (1) Minuman Obat (1) Multi Orgasme (1) Musik (1) Nikmat (1) Nikmatnya (1) Pakcu (1) Pasang Iklan (1) Pegawai Toko Sepatu (1) Pejantan Lugu Tuk Istriku (1) Pendidikan (1) Pengalaman (1) Pengalaman Ngentot Dengan cia (1) Pengetahuan (1) Piala AFC (1) Puisi (1) RENDEVOUS WITH GIRL WHO EVER REFUSE ME…. (1) Ruzita (1) Safura (1) Sakinah (1) Sawiyah (1) Seks Dengan Binatang (1) Selabintana nikmat. (1) Seminar nikmat (1) Shida (1) Shinta (1) Sinopsis Film (1) Softcore (1) Sri Maya [i]Nestina .. what a amazing .. (1) Tablet (1) Take And Give (1) Tante mau tukar pasangan (1) Teman therapisku tersayang (1) Temen kost (1) Tips Suami Istri (1) Tips dan Triks (1) Video Porno (1) Vidio (1) abang (1) abg bugil nakal (1) abg di perkosa (1) abg smu (1) abg smu jakarta (1) abg toge (1) adegan sex (1) anak kuliah yang beruntung (1) anakku (1) angkatku (1) bawah umur (1) benyamin sueb (1) bercinta dengan mbak (1) birahi pembantu (1) biseks (1) calon mertua binal (1) cara ngajak pembantu ML (1) cerita abg smu (1) cerita adegan sex (1) cerita babu (1) cerita birahi (1) cerita bugil abg (1) cerita indonesia sex (1) cerita janda kembang (1) cerita jorok pembantu (1) cerita keperawananku (1) cerita memek X (1) cerita pacar (1) cerita panas indonesia (1) cerita permerkosaan (1) cerita porno X (1) cerita saru X (1) cerita seks dewasa (1) cerita seks janda (1) cerita seks janda kembang (1) cerita seks setengah baya (1) cerita seksual X (1) cerita selangkangan (1) cerita sensual X (1) cerita setengah baya (1) cerita sex bugil (1) cerita sex gadis 18 tahun (1) cerita sex gadis perawan (1) cerita sex indonesia (1) cerita suami istri (1) cerita tante binal (1) cerita tante girang dengan brondong (1) cewek (1) cewek amoy (1) cewek bandung (1) cewek hamil bugil (1) cewek jakarta (1) cewek sma (1) chatter (1) chatting (1) dalam (1) dengan (1) di villa tante (1) ditebuk (1) dosen (1) dosen genit (1) dosen tante girang (1) dukun (1) dvd benyamin (1) dvd kadir doyok (1) dvd warkop (1) enaknya tante girang (1) foto bispak (1) foto istri bugil X (1) foto janda muda (1) foto pembantu bugil (1) foto pembantu diperkosa (1) foto pembantu telanjang (1) foto perek jakarta (1) foto tante girang (1) gadis salon (1) gangbang (1) gersang (1) gohead (1) hatiku (1) hilang keperawanan (1) hypersex (1) ibu berjilbab nakal (1) ibu dosen teman seks (1) ibu hamil (1) ibu tetty (1) ipar ku (1) istri genit (1) istri muda bugil (1) istri muda bugil X (1) istri orang (1) istri pak guru (1) istri selingkuh X (1) istri telanjang (1) istri telanjang X (1) istri teman (1) istri teman genit (1) istri teman menggoda (1) jablay (1) janda binal (1) janda bispak (1) janda bugil (1) janda cantik (1) janda desa (1) janda hot (1) janda muda (1) janda seksi (1) janda stw (1) janda telanjang (1) kandung (1) kegadisan hilang (1) kekasih (1) kekasihku Vie diperdaya mantannya (1) kelentit (1) keperawananku (1) kesalahan yg indah (1) ketemu di jalan (1) kisah tante girang (1) kolaborasi (1) maam tiriku tante girang (1) mahasiswi bugil (1) majikan nakal (1) makan (1) malam (1) malu-malu mau (1) mama temanku binal (1) mama tiriku binal (1) mbak arti (1) mbak cantik (1) mbak tukang lulur (1) memek abg (1) memek gadis (1) memek ibu (1) memek ibu kos (1) memek janda (1) memek merah (1) memek tante girang (1) mengapa harus gangbang ? mengapa ? (1) mengundang (1) mertua genit (1) ml adik ipar (1) ml ama ibu mertua (1) ml di hotel (1) mp3 basiyo (1) mp3 kartolo cs (1) nafsu (1) nge-seks dengan Para Peronda Malam (1) ngentot abg smu (1) ngentot cewek hamil (1) ngentot cewek smu (1) ngentot ibu menyusui (1) ngentot ibu mertua (1) ngentot janda tua (1) ngentot kakak ipar (1) ngentot mama tiri (1) ngentot mertua (1) ngentot saudara (1) ngentot sma (1) ngentot smu (1) ngentot sopir (1) ngentot suster (1) ngentot suster cantik (1) ngentot tante girang kaya (1) ngeseks dengan mama tiri (1) ngetot adik (1) ngetot kakak (1) oral seks (1) pandai (1) pasangan mesum (1) pemaksaan seks (1) pembantu bahenol (1) pembantu bugil (1) pembantu telanjang (1) penis (1) perbesar penis (1) perempuan (1) perkosa (1) pertama (1) pertamaku (1) posisi sex mantap (1) prediksi spanyol vs italia (1) pujaan (1) rakan (1) resep kue (1) riang (1) salon mesum (1) salon plus plus (1) script bisnis (1) sehari (1) sekretaris (1) seks degan mama (1) seks jilbab (1) selangkangan (1) selangkangan gadis (1) seling (1) selingkuh X (1) selingkuh dengan istri teman (1) selingkuh dengan karyawan (1) simpan (1) situs sex perkosa (1) skandal tante (1) sodomi (1) spanyol vs italia (1) street fighter (1) stw (1) suami lugu (1) suami sayang (1) suami selingkuh (1) suster (1) suster cantik (1) tante asih (1) tante baik nafsu (1) tante cari brondong (1) tante dosen (1) tante gaya doggy (1) tante genit (1) tante girang baik (1) tante girang bugil (1) tante girang cantik (1) tante girang cari abg (1) tante girang hot (1) tante girang kaya (1) tante girang merangsang (1) tante girang nafsu (1) tante girang puas (1) tante jilbab genit (1) tante ku aku entot (1) tante ku buas (1) tante manja (1) tante mia (1) tante nakal (1) tante ndut (1) tante ngentot (1) tante sari (1) tante seks (1) tante tetty (1) tantenal (1) template website (1) tetangga tante girang (1) tetanggaku binal (1) threesome (1) tips bola online (1) toge (1) toket (1) toket cewek salon (1) trik mendapatkan tante girang (1) tukang lulur (1) vagina tante (1) wanita beristri (1) wanita diatas (1) wanita setengah baya (1) wanita sex puas (1) warkop dki (1)
 

Kisah Kisah Napsu Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates