24 November 2013

0 Gerimis mengundang

Sebenarnya aku sudah malas hendak menyambung lagi. Kalau ia pun takkan aku hendak menukilkan apa yang berlaku didalam kelambu sendirimalu. Tetapi entah mengapa keinginan ku merontaronta untuk terus menukil.

Untuk refresh kembali elok rasanya aku nukil dari mula setalah aku dan Normah diijab kabulkan. Setelah habis edah dan diatas kerelaan ku setelah mendapat restu dari keluarga dengan mendapat persetujuan dari Normah akhirnya kami hidup sebagai suami isteri yang sah. Dengan baget yang dikeluarkan oleh ayah terlaksanalah hajatku untuk mengubahsuai rumah peninggalan arwah Kamal untuk keselesaan ku sekeluarga.

Pada peringkat awal adik beradik arwah Kamal yang aku diberitahu tidak berapa rapat dengan arwah kerap datang menganggu. Kononnya aku dan Normah berpakat untuk membalun harta peninggalan arwah. Pada mulanya aku tidak ambil pusing. Tetapi setelah berbagaibagai cerita yang aku dengar akhirnya aku hilang sabar.

Setelah aku memberitahu mereka tanah dan rumah peninggalan arwah telah ditukar kenama Normah semasa arwah masih hidup dan kini tanah dan rumah tersebut telah Normah wasiatkan atas nasehatku untuk Alif baru mereka semua terdiam. Begitulah resam dunia.

Kini untuk mengisi masa lapang aku dan Normah menanam jagung dibelakang rumah. Sekurangkurangnya semasa kami sebuk dikebun Arif aktif bermain hingga penat dan akan cepat tidur. Dalam hal ini Normah pernah mengusik,
"Itulah abang berkhawin dengan janda beranak satu, bukankah susah bila berhajat terpaksa melalui halangan".

Aku kerap senyum sendirian bila teringat akan kata kata Normah. Rumah yang dibena oleh askar bersara tidak jauh dari rumah ku sudah pun siap dan telah pun didiami. Walau pun Kak Kintan kerap berkunjung kerumah kami tetapi En' Bakar belum pernah. Kalau dapat jangan datang aku takut apa yang berlaku keatas diri arwah Kamal menimpa diriku pula. Aku tidak sudi berkongsi Normah dengan jejaka lain. Ini kerana perbuatan ku menodai kebahagian hidup arwah Kamal kerap menghantui fikiranku. Itulah sebabnya mengapa aku rela memperisterikan Normah sebagai penebus dosa.

Setelah agak lama berjiran dengan En' Bakar, aku perhatikan satu kelainan yang agak ketara, iaitu apabila Kak Kintan tiada akan muncul seorang perempuan lain yang akan tinggal dengan En' Bakar sehingga Kak Kintan pulang semula. Ada kalanya perempuan tersebut. Tetap tinggal walau pun Kak Kintan ada. Ada juga Normah pernah bersuara yang dia ingan bertanya dengan Kak Kintan berkenaan dengan perempuan tersebut. Niat Normah aku haling dengan berkata agar dia tidak menjaga tepi kain orang.

Biasanya Normah akan membawa minuman petang kepangkin yang telah aku bena dengan beratap dihalaman rumah. Begitulah kebiasaannya bila tidak hujan. Sekurangkurangnya sambil minum petang dapat juga kami menghirup udara segar untuk kesihatan badan.

Satu petang setelah selesai membaja pokokpokok jagung aku berihat dipangkin. Arih kelihatan begitu asyik bermain dengan basikal yang baru dibeli. Aku senyum apabila melihat Normah datang sambil membawa minuman petang dengan perutnya sudah nampak berisi. Melihatkan aku yang asyik merenung perutnya Normah tersipusipu. Itulah hasil kerja kuat kami bila Arif sudah tidur.

"Apalah abang ni asyik merenung perut saya malulah," Normah bersuara setelah meletak minuman diatas pangkin.
"Tak kan tak boleh, apa yang hendak dimalukan, bukah kah Normah isteri abang, kalau ia pun Normah yang suka sangat bila adik kecil abang bersenam didalam terowong ajaib Normah" balas ku.
Kami bertentang muka dan senyum sambil minum kopi O yang telah terhidang. Sesekali aku mengosok perut Normah sambil berkata, "Malam nanti saya kena bubuh baja biar ianya hidup subur".
"Ialah saya tahu," balas Normah.

Kami sedang minum apabila kereta yang dipandu En' Bakar melintasi. Perempuan yang kerap berada dirumah En' Bakar ada bersama. En' Bakar membunyikan hon bila aku mengangkat tangan dan terus berlalu menuju kerumahnya. Aku dan Normah berpandangan, mungkin didalam hati tersemat satu tanda Tanya yang serupa.

"Ah biarkanlah, ini perkara yang kita nampak, yang atak nampak mungkin lagi teruk," aku bersuara sambil membantu Normah mengangkat bekas minuman.

Teringatkan perempuan yang bersama dengan En' Bakar berbagai persoalan yang negative timbul dibenak ku hingga adik kecil ku kerap terganggu ketenteramannya. Kejapkejap terjaga, kejapkejap terjaga. Aku rasakaan masa begitu lambat untuk waktu yang telah menjadi kebiasaan untuk Arif tidur.

Aku tidak perasan bila Normah yang sudah siap berdandan dan berbau harum menghampiri, kerana dikala itu fikiran ku sedang memikirkan apa yang kemungkinan berlaku diantara En' Bakar dengan perempuan yang berada didalam kereta. Kerana dikala itu aku tahu yang Kak Kintan tiada dirumah.

Normah duduk disebelah ku. Aku gosok gosok perutnya seraya bersuara, "Wangi sungguh isteri abang".
"Apa ni bang, sudah keras" Normah bersuara sambil menyentuh adik kecilku.
"Tentulah barang baik" balasku sambil memimpin tangan Normah menuju kegelanggang untuk kami "bersenam".
"Bang lepas ni, kita bersenam lagi boleh tak?" semasa adik ku sedang keluar masuk dengan agak laju didalam terowong sempit Normah untuk membolehkan kami mencapai apa yang dihajatkan bersama.
"Mengapa kali ini kehendak Normah agak lain macam" aku bersuara sambil mengentelgentel puting teteknya.
"Enatahlah bang, mungkin bayi ini hendak tumbuh rambut" balas Normah sambil mengosok perutnya.
"Biasanya kalau bayi didalam kandungan hendak tumbuh rambut, dalam cipap akan merasa kegelian. Bagi menghilangkan rasa geli kenalah adik kecil abang datang bertandang untuk dibelai mesra" Normah memberi penjelasan.
"Kalau begitu saya kenalah makan jamu untuk memberi tenaga kepada adik kecil saya". Balasku.

Melihatkan yang adik kecilku sudah segar semula, Normah bangun mengangkang diatas perutku. Kami sama-sama senyum setelah adik kecil hilang ke dalam lurah Normah yang mempunyai kedua belah tebing yang agak tembam.

"Biar adik kecil abang bersenam semahunya, nanti boleh kita tidur dengan Lena," Normah bersuara sambil membuat aksi turunnaik turunnaik ponggongnya.

Sekali sekala Normah terpaksa memberhentikan pergerakan turunnaik ponggongnya kerana aku hendak mengentel puting payudara dan mengosokgosok perutnya. Setelah agak lama akhirnya adik kecilku berjaya memberikan kepuasan untuk kali berdua. Akhir-akhir ini entah mengapa aku semacam suka berbual dengan En' Bakar bila bersua.

Satu petang semasa aku sedang minum petang dipangkin, En' Bakar bersama dengan perempuan yang kerap kami lihat datang berkunjung. En' Bakar memperkenalkan perempuang tersebutMilah adik iparnya. Dari perbualan kami kini aku tahu yang Milah ini seorang janda disuruh oleh Kak Kintan menemankan En' Bakar bila dia tiada dirumah.

"Saya bercadang pada hujung minggu ini saya hendak pulang kekampung untuk menjemput ibu saudara saya buat menemankan Normah selepas dia bersalin nanti" aku bersuara semasa Milah pergi mendapatkan Normah untuk memgambil cawan.
"Apa yang encik Osman susah sangat, cuba Tanya Milah kalau dia sudi". Balas En' Bakar.
"Elok juga cadangan En' Bakar, itu pun kalau Milah sudi" balas ku.

Setelah hampir senja En' Bakar dan Milah minta diri untuk pulang. Aku begitu asyik melihat gegaran ponggong Milah yang berisi bila dia berjalan, "Kalau dapat aku akan gigitgigit ponggongnya" setan didalam hati kecil ku bersuara.

"Apa yang abang perhatikan hingga tak berkelip-kelip" sergah Normah yang membuat aku tersedar dari lamunan.
"Tak ada apa, abang Cuma seronok atengok ponggong Milah yang macam bumper Volvo" Balasku.
"Ponggong saya macam bumper apa?" Normah bersuara sambil mencubit pehaku.
"Nanti selepas Arif tidur saya akan beri jawapannya" Balasku sambil menepok ponggong isteri ku sebagai isyarat sebelum mengangkat semua cawancawan menuju ke dapur.

Malam esoknya selepas dinner, hanya dengan berkain gombang dengan baju teluk belanga tanpa underwear aku minta izin pergi kerumah En' Bakar untuk mendapatkan kepastian sama ada Milah sudi atau pun tidak untuk membantu bila Normah dalam pantang.

Aku tergaman bila aku mendengar mereka berbual dengan mengeluarkan katakata lucah. Aku menanguhkan hajat ku untuk memberi salam buat seketika kerana aku merasa seronok pula. Akhirnya aku dapat dengar katakata dari En' Bakar,
"Mengapa Milah cukur licin bulu-bulu cipap Milah".
"Apa abang Long tak suka dengan cipap yang licin," aku dengar suara Milah.
"Apa pula tak suka, nanti senang topedo abang Long mencari sasaran, tanpa beat around the bush, boleh straight to the point" aku dengar ucapan En' Bakar.

Aku mematikan diri sambil mencuba mencari lubang untuk mengintai setelah mereka tidak bersuara buat seketika. Mungkin kerana rumah baru sukar untuk aku mencari lubang. Sedang aku mencari lubang kedengaran Milah merentih,
"Cepatlah abang Long, masukkan topedo abang Long, Milah sudah tak tahan ni".
"Sabarlah Milah biar abang Long jilat cipap licin Milah puas puas" mendengarkan itu adik kecilku semakin ganas.

Pada mulanya aku ingin pulang saja kerana aku pasti Arif sudah tidur. Tetapi aku bertahan, walau pun tidak dapat melihat apa yang sedang berlaku, aku merasa puas mendengar dailoge mereka.

"Tak kan tak puas lagi, masukkanlah topedo abang Long, Milah tak tahan ni, cepatlah abang Long". Milah bersuara.

Sebentar kemudian kedengaran satu pergerakan yang mengambarkan mereka sedang membuat satu posisi.

"Aduh abang Long sedapnya" Milah bersuara.
Lama kelamaan kedengaran Milah menyuruh abang Longnya menghenjut laju kerana empangnya sudah hamper pecah.
"Oh oohh aahh sedapnya, laju abang Long" Milah bersuara dalam kaedaan terketar-ketar dan terus senyap.
"Miillaah tahan Miillaahh abang Long hendak pancut ni, Miillaahh" kedengaran suara En' Bakar dan mereka terdiam buat seketika.
"Apa macam abang Long sedap tak cipap licin Milah". Aku dengar Milah bersuara.
"Mana tak sedapnya, naik sengal topedo abang Long Milah kemut" Kedengaran suara En Bakar dan bunyi pintu bilik dibuka.

Dengan pelahan aku pulang kerumah dengan satu harapan yang mesti ditunaikan. Aku terus merangkul tubuh isteriku setelah pintu ditutup.

"Apa ni Bang kalau ia pun sabarlah dulu" Normah bersuara kehairanan.

Aku tidak menjawab, tetapi terus membuka pakaian Normah setelah aku sendiri bogel dan membaringkannya diatas karpet ditengah ruang tamu beralaskan cousin. Setelah puas bercumbuan buat seketika aku terus membuka kangkang Normah dan menolak masuk adik kecil ku ynag begitu menganas sedari tadi untuk melepaskan tension. Setelah hajatku tercapai baru aku beritahu Normah segala apa yang aku dengar.

"Jadi abang belum bertanya dengan Milah berhubung dengan hal itu?" Tanya Normah.
"Belum, esok sajalah abang tanyakan" Balas ku sambil memimpin tangan Normah menuju kebilik air dalam kaedaan bogel.
"Maafkan abang, nanti kita bersenam lagi" kata ku sambil memeluk erat tubuh Normah yang sedang baring terlentang diatas gelanggang tempat kami selalu bersenam.
"Bang Kak Kintan tak marah ke kalau dia tahu apa yang dilakukan oleh En' Bakar dan Milah" Normah bersuara sambil mengosokgosok adik kecil ku yang sudah mula aktif.
"Entahlah Normah," balasku sambil merenung senyuman manis isteri ku setelah dia melebarkan kangkangnya untuk menyambut kehadiran adik kecil ku yang bakal dibelai mesra dengan kemutan manja otototot terowong ajaibnya.

Aku membiarkan adik kecil ku bermain mesra didalam terowong ajaib isteriku dengan kerelaannya sehingga kami berdua kepenatan setelah agak lama bersenam. Kami tidur berpelokan dengan lena hingga kepagi kerana keletihan.

E N D

0 comments:

Post a Comment

Labels

Seks Umum (1606) pesta seks (888) Sesama Pria (564) Setengah Baya (497) Negeri jiran (462) Cerita Sex (455) Lain-lain (422) Umum (392) Cerita Dewasa (379) Sedarah (353) Daun Muda (277) pemerkosaan (272) Cerita Panas (247) Seks (239) cerita seks (234) Artikel Seks (200) Tante (192) Kisah Seks (187) Adult Story (184) Hot (164) abg (164) Bondage (143) tukar pasangan (138) Cerita Binal (133) Sesama Wanita (120) Cerita sex hot (117) Cerita Sex Pemerkosaan (88) Foto Hot (72) Cerita Sex ABG (68) Cerita sex keren (68) Cerita Sex Umum (66) Cerita sex panas (66) Daftar Isi (62) Artikel (60) Bacajuga (57) Cerita Mesum (54) Cerita Sex Sedarah (50) Cerita Pesta Sex (47) cerita sex selingkuh (45) Cerita Sex Perselingkuhan (43) Cerita Sex Setengah Baya (42) Tips dan Trik (42) Cerita Perselingkuhan (41) Pesta Sex (39) Cerita Hot Dewasa (38) Kesehatan (36) Cerita Fiksi (35) Masturbasi (35) Galeri Foto (33) selingkuh (33) Cerita Panas Daun Muda (32) Cerita Pasutri (32) Cerita Sex Daun Muda (32) Unik (29) Berita (28) Dr Boyke (28) Konsultasi (28) Cerita Sex Dewasa (27) Kisah 1001 Malam Abunawas (27) Prediksi Togel Terbaru (27) Cerita Sex Sekolah (26) 18+ (24) Cerita Sex Tukar Pasangan (23) cerita hot (23) Karya Pengarang Lain (22) Gadis (20) Download Cerita sex (19) A +++ (17) Mahasiswa (17) Bestiality (16) Cerita 18+ (16) Cerita Pemerkosaan (16) arthur (16) bahasa indonesia (16) original (16) Artikel Dewasa (15) Cerita Sex Berseri (15) Cerita Sex Sesama Wanita (15) Kerabat dekat (14) Pengalaman Seks (14) Penyiksaan (14) cerita porno (14) english (14) fanfiction (14) Anime / Manga (13) Cerita Misteri (13) Jilbab Lovers (12) cerita tante (12) Beastiality (11) Cerita Dewasa 17 tahun (11) Cerita Ringan (11) DI bawah umur (11) Movies (11) Cerita Bokep (10) Cerita Sex Dengan Hewan (10) Om om (10) kumpulan cerita dewasa (10) Cerita Hot Perawan (9) Cerita Nafsu Bejat (9) Mahasiswi (9) Sex Umum (9) Tia (9) perawan (9) 17 tahun (8) Cerita (8) Cerita Sex Artis (8) Cerita Terbaru (8) Cerita Three Some (8) Pembantu (8) Cerita SMA (7) Cerita Tante Girang (7) Cheat Lost Saga (7) Doujin (7) Ruang Hati (7) Tips Trick (7) cerita perkosaan (7) cerita seks tante girang (7) cerpen (7) memek tante (7) tante girang (7) Artis (6) Cerita Gay dan Lesbi (6) Cerita Sex Onani dan Masturbasi (6) Kondom (6) Wayang Kulit (6) aids (6) cerita abg bugil (6) cerita jorok (6) cerita ngentot (6) Andani Citra (5) Cerita Sex Lesbian (5) Dongeng (5) Kata Kata (5) Koleksi Langka (5) MISS V (5) Pemaksaan (5) PrediksI Pertandingan Bola (5) Selebriti (5) Togel (5) Trik Sex (5) Zodiak (5) cerita istri selingkuh (5) istri selingkuh (5) ngentot tante (5) Bola (4) Bule (4) Cerita Masturbasi (4) Cheat Point Blank (4) Cinta (4) Eropa (4) Fan Fiction (4) Gadis Kampus (4) Guru (4) Inggris (4) Isteri (4) Italia (4) Prancis (4) Pria Jantan (4) Program kejantanan (4) Waria (4) cerita daun muda (4) cerita dewasa janda (4) cerita memek (4) cerita panas abg17 tahun (4) cerita penis (4) cerita perek (4) cerita seru (4) cerita sex guru (4) cerita tentang janda (4) gadis bandung (4) kisah dewasa (4) memek (4) ngentot pembantu (4) sma (4) soul calibur (4) suikoden 2 (4) Adik Kakak (3) Cerita Artis (3) Cerita Gigolo (3) Cerita Remaja (3) Cerita Sedarah (3) Eksibisi (3) Fantasi Seks (3) Hasil Pertandingan (3) Humor (3) Karya Dr. H (3) Porno (3) abg bandung (3) abg bugil (3) bandar bola (3) bandar casino sbobet (3) bandar judi (3) bandar sbobet (3) bandar situs bola (3) cerita bogel (3) cerita dewasa abg (3) cerita gadis (3) cerita kekasih (3) cerita kontol (3) cerita lonte (3) cerita lucah (3) cerita ml (3) cerita nikah (3) cerita pacaran (3) cerita porn (3) cerita romantis (3) cerita sahabat (3) cerita saru (3) cerita saru 17 tahun (3) cerita seks daun muda (3) cerita seks pembantu (3) cerita seksi (3) cerita seru 17 tahun (3) certa memek (3) cewek abg (3) cewek bugil (3) cewek cantik (3) cewek hot (3) cewek seksi (3) dynasty warriors (3) foto memek (3) gadis bandung bugil (3) kisah daun muda (3) meki tembem (3) memek tante cantik (3) ngentot mama (3) ngentot tante girang (3) polis (3) Antivirus (2) Artis Film Porno (2) Buah Buahan (2) Bugil (2) Cerita Lesbian (2) Cerita Sejenis (2) Cerita Silat (2) Dewasa (2) Horor (2) Karya Diny Yusvita (2) Kisah Kejam (2) ML (2) Majalah Dewasa (2) Makcik (2) Pelacur (2) Penyakit Kelamin (2) Penyanggak (2) Prediksi Euro 2012 (2) Resep Masakan (2) Resep Ramadhan (2) Sesama Jenis (2) Story (2) Travic Sex (2) bercinta dengan pembantu (2) brondong (2) cerita istri (2) cerita janda (2) cerita nikmat (2) cerita pelacur (2) cerita pembantu (2) cerita psk (2) cerita seks ibu (2) cerita seksual (2) cerita sensual (2) cerita sex anak imut (2) cerita sex igo (2) cerita sex suter (2) cerita wts (2) cewek chinese (2) cewek nakal (2) cewek salon bugil (2) code geass (2) enaknya memek tmaam tiri (2) foto istri bugil (2) foto janda (2) foto pelacur (2) istri (2) istri nakal (2) janda (2) kontol (2) montok (2) ngentot (2) ngentot abg (2) ngentot cewek abg (2) ngentot cewek salon (2) ngentot mbak-mbak (2) ngentot tante muda (2) orang (2) pelacur abg (2) pelacur jalang (2) pelacur tante (2) perselingkuhan (2) psk bugil (2) psk telanjang (2) seks dengan tetangga (2) singapore (2) tante binal (2) tante gatel (2) tante girang cari brondong (2) tante jalang (2) tante pelacur (2) tante-tante (2) tempek tante (2) toket tante (2) vagina (2) video sex (2) wanita (2) Alat Kelamin (1) Aminah (1) Ampun Tante.... ampun.... (1) Bali (1) Berawal Dari Langganan (1) Biodata (1) Biografi (1) Bisnis Online (1) Cerita Sadis (1) Cerita Sex Berjilbab (1) Cerita Sex Maria (1) Cerita Tentang Sex (1) Cerita Tukar Pasangan (1) Cerita lepas (1) CeritaDewasa (1) Cie Yeni yang Hot (1) Contoh Surat (1) Datin (1) Dewi dan Tante Anis (1) Difuck (1) Digerudi (1) Ditinggalkan (1) Download (1) Fantasy : Kisah Prita Laura dan Frida Lidwina (1) Foto (1) Foto Hot Dewasa (1) Foto Seks (1) Gadget (1) Gambar Hot (1) Gambar Hot Dewasa (1) Gambar Pasutri (1) Gaya Posisi Seks (1) Gelek (1) Gerimis (1) Gue istri yang bener bener nakal... (1) Guru Murid (1) Hanis (1) Harga Handphone Mito (1) Harga Handphone Nokia (1) Harga Handphone Sony (1) Harnani (1) Hilangnya perjaka ku dengan tante indra (1) Hot News (1) Ibu Muda (1) India (1) Jepang (1) Jika waktu bisa kuulang kembali (1) Kakak (1) Karya Ninja Gaijin (1) Karya Yohana (1) Kenangan di bekas tempat kosku (1) Kenikmatan (1) Khasiat Ramuan Sehat Lelaki (1) Ki Anom Suroto (1) Ki Hadi Sugito (1) Ki Manteb Sudarsono (1) Ki Narto Sabdho (1) Ki Sugino Siswocarito (1) Ki Timbul Hadiprayitno (1) Kisah vania (1) Korea (1) Kost pacarku Nina (1) Lainnya (1) Liani 5: Sex in the Mall (1) Lirik Lagu (1) Lucu (1) Lusi Aku Mencintaimu (1) ML dengan Bu Vivin (1) Malam Pertama (1) Mbak Dina kakak iparku (1) Melissa Anak tiriku (1) Menghangatkan Hujan (1) Menyetubui (1) Mertua (1) Minuman Obat (1) Multi Orgasme (1) Musik (1) Nikmat (1) Nikmatnya (1) Pakcu (1) Pasang Iklan (1) Pegawai Toko Sepatu (1) Pejantan Lugu Tuk Istriku (1) Pendidikan (1) Pengalaman (1) Pengalaman Ngentot Dengan cia (1) Pengetahuan (1) Piala AFC (1) Puisi (1) RENDEVOUS WITH GIRL WHO EVER REFUSE ME…. (1) Ruzita (1) Safura (1) Sakinah (1) Sawiyah (1) Seks Dengan Binatang (1) Selabintana nikmat. (1) Seminar nikmat (1) Shida (1) Shinta (1) Sinopsis Film (1) Softcore (1) Sri Maya [i]Nestina .. what a amazing .. (1) Tablet (1) Take And Give (1) Tante mau tukar pasangan (1) Teman therapisku tersayang (1) Temen kost (1) Tips Suami Istri (1) Tips dan Triks (1) Video Porno (1) Vidio (1) abang (1) abg bugil nakal (1) abg di perkosa (1) abg smu (1) abg smu jakarta (1) abg toge (1) adegan sex (1) anak kuliah yang beruntung (1) anakku (1) angkatku (1) bawah umur (1) benyamin sueb (1) bercinta dengan mbak (1) birahi pembantu (1) biseks (1) calon mertua binal (1) cara ngajak pembantu ML (1) cerita abg smu (1) cerita adegan sex (1) cerita babu (1) cerita birahi (1) cerita bugil abg (1) cerita indonesia sex (1) cerita janda kembang (1) cerita jorok pembantu (1) cerita keperawananku (1) cerita memek X (1) cerita pacar (1) cerita panas indonesia (1) cerita permerkosaan (1) cerita porno X (1) cerita saru X (1) cerita seks dewasa (1) cerita seks janda (1) cerita seks janda kembang (1) cerita seks setengah baya (1) cerita seksual X (1) cerita selangkangan (1) cerita sensual X (1) cerita setengah baya (1) cerita sex bugil (1) cerita sex gadis 18 tahun (1) cerita sex gadis perawan (1) cerita sex indonesia (1) cerita suami istri (1) cerita tante binal (1) cerita tante girang dengan brondong (1) cewek (1) cewek amoy (1) cewek bandung (1) cewek hamil bugil (1) cewek jakarta (1) cewek sma (1) chatter (1) chatting (1) dalam (1) dengan (1) di villa tante (1) ditebuk (1) dosen (1) dosen genit (1) dosen tante girang (1) dukun (1) dvd benyamin (1) dvd kadir doyok (1) dvd warkop (1) enaknya tante girang (1) foto bispak (1) foto istri bugil X (1) foto janda muda (1) foto pembantu bugil (1) foto pembantu diperkosa (1) foto pembantu telanjang (1) foto perek jakarta (1) foto tante girang (1) gadis salon (1) gangbang (1) gersang (1) gohead (1) hatiku (1) hilang keperawanan (1) hypersex (1) ibu berjilbab nakal (1) ibu dosen teman seks (1) ibu hamil (1) ibu tetty (1) ipar ku (1) istri genit (1) istri muda bugil (1) istri muda bugil X (1) istri orang (1) istri pak guru (1) istri selingkuh X (1) istri telanjang (1) istri telanjang X (1) istri teman (1) istri teman genit (1) istri teman menggoda (1) jablay (1) janda binal (1) janda bispak (1) janda bugil (1) janda cantik (1) janda desa (1) janda hot (1) janda muda (1) janda seksi (1) janda stw (1) janda telanjang (1) kandung (1) kegadisan hilang (1) kekasih (1) kekasihku Vie diperdaya mantannya (1) kelentit (1) keperawananku (1) kesalahan yg indah (1) ketemu di jalan (1) kisah tante girang (1) kolaborasi (1) maam tiriku tante girang (1) mahasiswi bugil (1) majikan nakal (1) makan (1) malam (1) malu-malu mau (1) mama temanku binal (1) mama tiriku binal (1) mbak arti (1) mbak cantik (1) mbak tukang lulur (1) memek abg (1) memek gadis (1) memek ibu (1) memek ibu kos (1) memek janda (1) memek merah (1) memek tante girang (1) mengapa harus gangbang ? mengapa ? (1) mengundang (1) mertua genit (1) ml adik ipar (1) ml ama ibu mertua (1) ml di hotel (1) mp3 basiyo (1) mp3 kartolo cs (1) nafsu (1) nge-seks dengan Para Peronda Malam (1) ngentot abg smu (1) ngentot cewek hamil (1) ngentot cewek smu (1) ngentot ibu menyusui (1) ngentot ibu mertua (1) ngentot janda tua (1) ngentot kakak ipar (1) ngentot mama tiri (1) ngentot mertua (1) ngentot saudara (1) ngentot sma (1) ngentot smu (1) ngentot sopir (1) ngentot suster (1) ngentot suster cantik (1) ngentot tante girang kaya (1) ngeseks dengan mama tiri (1) ngetot adik (1) ngetot kakak (1) oral seks (1) pandai (1) pasangan mesum (1) pemaksaan seks (1) pembantu bahenol (1) pembantu bugil (1) pembantu telanjang (1) penis (1) perbesar penis (1) perempuan (1) perkosa (1) pertama (1) pertamaku (1) posisi sex mantap (1) prediksi spanyol vs italia (1) pujaan (1) rakan (1) resep kue (1) riang (1) salon mesum (1) salon plus plus (1) script bisnis (1) sehari (1) sekretaris (1) seks degan mama (1) seks jilbab (1) selangkangan (1) selangkangan gadis (1) seling (1) selingkuh X (1) selingkuh dengan istri teman (1) selingkuh dengan karyawan (1) simpan (1) situs sex perkosa (1) skandal tante (1) sodomi (1) spanyol vs italia (1) street fighter (1) stw (1) suami lugu (1) suami sayang (1) suami selingkuh (1) suster (1) suster cantik (1) tante asih (1) tante baik nafsu (1) tante cari brondong (1) tante dosen (1) tante gaya doggy (1) tante genit (1) tante girang baik (1) tante girang bugil (1) tante girang cantik (1) tante girang cari abg (1) tante girang hot (1) tante girang kaya (1) tante girang merangsang (1) tante girang nafsu (1) tante girang puas (1) tante jilbab genit (1) tante ku aku entot (1) tante ku buas (1) tante manja (1) tante mia (1) tante nakal (1) tante ndut (1) tante ngentot (1) tante sari (1) tante seks (1) tante tetty (1) tantenal (1) template website (1) tetangga tante girang (1) tetanggaku binal (1) threesome (1) tips bola online (1) toge (1) toket (1) toket cewek salon (1) trik mendapatkan tante girang (1) tukang lulur (1) vagina tante (1) wanita beristri (1) wanita diatas (1) wanita setengah baya (1) wanita sex puas (1) warkop dki (1)
 

Kisah Kisah Napsu Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates