07 October 2013

0 Flora ria di Kubang Buaya - 9

Keputusan YB Karim untuk meletakkan jawatannya sebagai Ketua Bahagian adalah satu berita yang mengejutkan. Karim begitu jelas menggambarkan bahawa UMNO sekarang memangnya berada di ambang perpecahan.

Alasan yang diberikan oleh Karim, tujuan utama beliau meletak jawatan adalah kerana mendapati cawangan-cawangan UMNO dalam Bahagian Kuantan tidak memerlukan khidmat beliau lagi. Dengan pencalunan sebagai Ketua Bahagian yang kurang dari 10 undi, katanya jelas membayangkan yang cawangan-cawangan UMNO Kuantan sudah menolak beliau bulat-bulat atau lebih jelas lagi ingin menguburkan kerja politik beliau.

Oleh itu faktor yang mengatakan beliau meletak jawatan kerana tidak diperlukan oleh UMNO Kuantan lagi, adalah satu alasan yang dangkal dan tak masuk akal.. Dalam UMNO kalau akar umbi tidak suka pada kita, tapi pucuk pimpinan masih mahukan kita.. Maka tidak menjadi halangan untuk kita terus berkhidmat.

Apa yang berlaku pada Karim, Pucuk Pimpinan sememang sudah lama tidak mahukan beliau. Sekarang, setelah cawangan UMNO tidak mencalonkan beliau.. Baru beliau nak terasa yang UMNO tidak memerlukan beliau lagi. YB Karim masih kekal dalam UMNO. Apakah Prinsip yang ingin dipertahankan oleh YB Karim ini?

Satu lagi persoalannya di sini ialah, orang ramai terfikir kenapa Karim harus meletak jawatan sekarang? Karim terjerat dengan masalah hutang dan kewangan. Lantaran itu beliau tidak berani meninggalkan UMNO. KIta tahu orang seperti ini akan tewas dengan "WANG". Maka wang adalah segala-galanya. Kerana Karim sendiri lahir dan berjuang begitu lama dalam UMNO. Dan kita sendiri tahu "WANG" adalah darah daging UMNO.

"Apakah betul YB meletakkan jawatan?" tanya Hasnah kepada Puan Endon ketika mereka bertemu.
"Entahlah kak, Tak tahu apa yang difikirkan oleh Bang Karim itu?" balas Puan Endon sambil berdiri memandang ke laut luas.
"Cakaplah pada dia jangan. Kami wanita semua di belakang dia. Itu janji kami pada YB. Pihak lelaki Kak tak tahu tapi kalau wanita Kak boleh jamin," ujar Hasnah lagi.
"Nantilah kak. Bila tenang-tenang skit saya cakaplah dengan YB tu, saya juga rasa tergugat dan tak seronok kak.." balas Puan Endon, isteri muda YB Karim.

Petang itu di dewan depan rumah YB Karim telah dipanggil mesyuarat tergempar. Tujuannya ialah penjelasan YB Karim mengenai dengan masalah yang di depannya. Hasnah mengetuai delegasi wanita. Dia telah mengumpulkan wanita-wanita dari semua cawangan untuk memberi sokongan sepenuhnya kepada YB Karim. Hasnah menunggu sahabat akrabnya, Puan Nijah.

Sementara itu.. Di bangalo Puan Nijah..

"OOhh.. Ohh yess.. Suck me harder.. Suck my pussy N.." desah dan elus Puan Nijah yang sedang dijilat dan di makan cipapnya oleh N.
"Yes auntie.. Nice.. Sedapp cipap auntie hangat.." dengus N sambil menjilat clit Puan Nijah dan mengulom. Tangan N meramas buah dada dan mengetntel puting susu Puan Nijah.

Puan Nijah masih mahu bermesra dengan N. Dia tahu dia ada mesyuarat di bangalo YB Karim petang itu. Namun peluang yang ada dengan N tidak mahu diketpikjannya dulu.

N menyedut lubang cipap Puan Nijah. Puan Nijah memang sudah klimaks beberapa kali. Kini dia bersedia untuk berdayung bersama N. Bersedia untuk menerima kontol N yang besar, panjang dan keras itu berada dalam dirinya di lubang cipapnya. Dia mahu telaga madunya dicicip dan dihirup sekarang ini. Ternyata vaginanya gatal dan mengeryam tidak sabar hendak memakan zakar anak muda ini.

"N masukkan kote ko, auntie nak cepat.. Plizz.." rayu Puan Nijah sambil mengocok kontol N.

Lalu N pun meradak baang kontlnya ke dalam lubang cipap Puan Nijah.

"URghh.. Nicee.. Sedapp," desah Puan Nijah sambil mengangkat-amngkat dan mengoyangkan punggungnya menerima kehadiran batang yang besar dan panjang itu. Isi vaginanya berinteraksi dengan lendir yang sudah keluar mencengkam dan mengigit batang zakar N yang diam sejenak beradu di telaga madu.

Lantas N mula memompa. Perlahan, kuat dan laju dan dihentak tepat dan rapat. Perut b ertemu perut. Pangkal zakar bertemu pangkal tundun. Puan Nijah menjerit-jerit kuat dan memintal ubuhnya menahan nikmat. Hentakan padu N itu benar-bnar menyenakkan perutnya, namun sednsasi hentakan itu menaikkan punat syahwatnya dan mahukan hentakan yang ganas dan laju terus-terusan begitu.

"oo.. Iee.. Gelii.. Urghh.. O.. O.. N.. Ooo.. Cepat.. Kuat-kuat henjut auntiee.. Urghh.. Pam auntiee.. Cumm," jerit Puan Nijah mengejangkan tubuhnya menahan orgasmenya sambil N memacu kontolnya keluar masuk di lubang cipap Puan Nijah sekuat hatinya.

Kini giliran N pula merasa geli sambil pompaannya terus kuat dan rapat ke puki Puan Nijah.

"Auntiee.. N.. Datangg"

N menembak spermanya ke dalam telaga madu Puan Nijah. Puan Nijah merasa nikmat menerima tembakan sperma yang memanaskan telaga madu cipapnya. Dia mengeluh dan mendesah sambil memeluk N sedang mereka berdua berpeluh.

"U r good boy, You are a good fucker," kata Puan Nijah kepuasan yang amat sangat.

Kemudian mereka berpelukan dan berciuman lalu ke bilik mandi untuk mandi bersama. Di bili mandi sekali lagi Puan Nijah melakukan oral ke atas kontl N.

"Hmm auntie suka ko N. Hb auntie tak hebat cam ko. Ko hebat and good in fucking," kata Puan Nijah.

Mereka mandi bersama terus dan bersiap hendak ke rumah YB Karim. Hasnah senyum bila melihat kereta Puan Nijah masuk ke perkarangan rumah YB Karim. Puan Nijah dan N keluar lalu terus mendapatkan Hasnah dan Puan Endon. Kelihatan banyak kereta, motorsikal dan basikal di banglo YB Karim. Begitu juga dengan wakil-wakil wanita UMNO cawangan.

"Maaf lambat skit kak, Puan Endon," sapa Puan Nijah senyum riang.
"Masih tak lambat. Musyawarat baru nak mula," jawab Hasnah sengih.
"Puan Endon tak sama ke," tanya Puan Nijah.
"Tak apa. Saya ada kerja di luar ni. You all silalah," kata Puan Endon mempersilakan Hasnah dan Puan Nijah.
"N ni boleh bantu saya tengokkan juadah minum petang."

Hasnah angguk dan bersama Puan Nijah mereka menuju ke dewan dan disambut oleh rakan wanita yang lain. N memandang Puan Endon. Memakai putih dan kain merah. Pakaian rasmi UMNO. Teteknya terbonjol mencanak di dadanya. Punggungnya tunggek sikit.

Hiburkanlah hatiku
Untuk penawar rindu
Ku oral padamu boyku
Hasratku memadu kontolmu

Berikanlah kasihmu
Ubatkanlah cipapku
Hanya engkau saja idaman
Tika hayatku kegersangan

Ku harapkan padamu
Kekasihku setubuhi aku
Bahagialah hendaknya
Kontol panjangmu dalam pukiku

Mainlah cipap kalbuku
Oh boy pujaanku
Hanya itu saja mauku
Agar hilang hausku

Puan Endon memegang tangan N. Merekamelihat kawasan sunyi dan ahli-ahli telah masuk ke dalam dewan mesyuarat.

N memandang ke Puan Endon yang memegang tangannya. Puan Endon memimpin N. N mengikut walaupun hatinya berdebar-debar. Mereka masuk ke dalam rumah. Puan Endon membawa masuk ke biliknya lalu mengunci pintu biliknya. Air cond dihidupkan. Berderau angin dari air cond mengisi ruang biliknya yang luas.

Katilnya empuk dibalut cadar merah jambu. Ada hambal dari baldu tebal dan mahal. Isteri muda YB Karim kelihatan berseri-seri. Dia berbaring dibibir katil menjuntaikan kedua belah kakinya ke bawah. Pantas dia menyelak kain merah, lalu menanggalkan seluar dalamnya da di campakkan ke tepi katil. N memerhatikan dan dia menanti arahan Puan Endon.

"N.. Akak haus.. Jilat cipap akak," arah Puan Endon sambil mendepang-kan tangannya.

N melihat cipap Puan Endon yang berbulu lebat. Indah dan mengagumkan. Perut Puan Endon yang bersih dan putih. Dia rapat lalu bertinggung dan merapatkan mukanya ke cipap Puan Endon. Dia membenamkan mukanya tepat ke cipap yang panas itu. Sambil tangannya menyelusuri memegang sambil meramas payudara Puan Endon yang besar. Puan Endon mengeluarkan teteknya dari colinya.

Sambil lidah N menjulur mencari kelentit Puan Endon, memain klit isteri muda YB Karim itu dan menyedut-nyedut clit itu perlahan. Puan Endon mendesah sambil kakinya terkial-kila. Buntutnya diangkat untuk menerima lidah N yang menjulur-julur ke liang cipap yang mula basah dan terus ke lubang cipap yang hangat. Puan Endon mengumam bibir sambil menge-rang. Sambil menjilat N meramas payudara Puan Endon yang sudah keras itu.

"Uuu.. Iee.. Arghh.. Hmm.." suara-suara masyuk keluar dari kedua bibir Puan Endon dan dia mengelinjang-linjang. Kejap badannya ke kiri dan ke kanan sedang N terus memberikan jilatan yang istimewa. Malah lubang anal Puan Endo dijilat dan dilidahkan leh N. Air lendir dari cipap Puan Endon sudah keluar membasahi pukinya.

"Uhh.. Sedapp.. Ngiluu.. Urghh.. Urghh.. Nicee.." rintih Puan Endon dan mengepit kepala N.
"Ooo.. Ooo.. Nnn, akak kuarr.." jeritan Puan Endon menark-narik rambut N.
"Cepat N masukkan ote ko.." pohon Puan Endon.

N bangun dari posisinya menanggalkan seluarnya. Dia menayang kontolnya ke depan muka Puan Endon. Lantas mengambil tangan Puan Endon meletakka ke kontolnya yang sudah keras menegang. Puan Endon duduk meemgang kontl N dan melihanya dengan mata yang buntang.

"O my godd.. OO besar.. O keras.. O panjang.. Fuck me N.. Kongkek akak N.." lalu Puan Endon baring semula mengangkangkan pehanya, menarik N dan memegang zakar N lalu diletakkan di mulut lubang farajnya. N bersedia lalu menekan kontolnya.

"Waduhh.. Sakitt.. Pelan-pelan N, kote ko besar puki akak kecil," kata Puan Endon yang besar nafasnya.

N memperlambatkan pergerakannya menekan. Kini kepala kotenya sudah masuk dan dia menekan lagi sehinga setengah batang zakarnya sudah berada dalam lubang faraj Puan Endon. Puan Endon bertindak bagaikan orang kegilaan dengan tubuhnya gelisah ke kiri dan ke kanan menahan kesedapan dan penuhnya lubang cipapnya menerima kontol N yang panjang itu. N mula menghenjut dan mempompa keluar masuk dalam lubang faraj Puan Endon. Dia kerja keras untuk memuaskan nafsu isteri muda YB Karim ini.

"Urgghh.. Seddap kemut kak. Kemut puki akak," kata N sambil mempompa kuat dan laju ke puki Puan Endon.

Sambil meramas-ramas buah dada Puan Endon yang keras itu N menghenjut merapatkan perut-nya ke pangkal tundun Puan Endon. Dia mendiamkan zakarnya di dalam telaga manis Puan Endon dan mula merasakan kemutan vagina Puan Endon ang mengepit dan meramas zakarnya di telaga madu itu.

Nafas Puan Endon sesak. Dia tercunggap-cunggap. Badannya memintal, punggungnya bergoyang dan mengayak kontol N. Dia mampu menerima semua batang zakar N dan dia menjerit-jerit bila N mempompa dengan hentakan yang padu dan kuat. Dia merasakan kesendatan di lubang pukunya sekali sekala terasa senak bila kepala kontl N mengena 'g' spot dalam vaginanya. Puan Endon mengemut zakar N. Kini dia merasakan kegelian yang amat sangat.

"Hmm.. Urghh.. N tekan kuat-kuat kote ko tu.. Akak nak kuarr.. Oh.. Oh.. Akak kuuarr" jerit Puan Endon mencakar-cakar tubuh N. N mempompa kuat mengelikan lubang cipap Puan Endon.
"Huu.. Sedap kemutan puki akak.. Ooo.. Ooo.. Saya kuar kakk," jerit N melepaskan spermanya ke adalam vagina Puan Endon dengan dengus dan keruhan yang besar. Tercunggap-cunggap dan nafas-nya kasar.
"Ohh sedapnya N. Terima kasih.. Pedih cipap akak.. takpe sedapp," kata Puan Endon senyum sambil mengucup N. Dia berasa puas dengan persetubuhan itu.

Flora manis-baik yang muda mahupun yang tua-wanita adalah wanita. Fitrah wanita dan lelaki bila bernafsu perlu mencari kepuasan.

Bersambung . . . . . .

0 comments:

Post a Comment

Labels

Seks Umum (1606) pesta seks (888) Sesama Pria (564) Setengah Baya (497) Negeri jiran (462) Cerita Sex (455) Lain-lain (422) Umum (392) Cerita Dewasa (379) Sedarah (353) Daun Muda (277) pemerkosaan (272) Cerita Panas (247) Seks (239) cerita seks (234) Artikel Seks (200) Tante (192) Kisah Seks (187) Adult Story (184) Hot (164) abg (164) Bondage (143) tukar pasangan (138) Cerita Binal (133) Sesama Wanita (120) Cerita sex hot (117) Cerita Sex Pemerkosaan (88) Foto Hot (72) Cerita Sex ABG (68) Cerita sex keren (68) Cerita Sex Umum (66) Cerita sex panas (66) Daftar Isi (62) Artikel (60) Bacajuga (57) Cerita Mesum (54) Cerita Sex Sedarah (50) Cerita Pesta Sex (47) cerita sex selingkuh (45) Cerita Sex Perselingkuhan (43) Cerita Sex Setengah Baya (42) Tips dan Trik (42) Cerita Perselingkuhan (41) Pesta Sex (39) Cerita Hot Dewasa (38) Kesehatan (36) Cerita Fiksi (35) Masturbasi (35) Galeri Foto (33) selingkuh (33) Cerita Panas Daun Muda (32) Cerita Pasutri (32) Cerita Sex Daun Muda (32) Unik (29) Berita (28) Dr Boyke (28) Konsultasi (28) Cerita Sex Dewasa (27) Kisah 1001 Malam Abunawas (27) Prediksi Togel Terbaru (27) Cerita Sex Sekolah (26) 18+ (24) Cerita Sex Tukar Pasangan (23) cerita hot (23) Karya Pengarang Lain (22) Gadis (20) Download Cerita sex (19) A +++ (17) Mahasiswa (17) Bestiality (16) Cerita 18+ (16) Cerita Pemerkosaan (16) arthur (16) bahasa indonesia (16) original (16) Artikel Dewasa (15) Cerita Sex Berseri (15) Cerita Sex Sesama Wanita (15) Kerabat dekat (14) Pengalaman Seks (14) Penyiksaan (14) cerita porno (14) english (14) fanfiction (14) Anime / Manga (13) Cerita Misteri (13) Jilbab Lovers (12) cerita tante (12) Beastiality (11) Cerita Dewasa 17 tahun (11) Cerita Ringan (11) DI bawah umur (11) Movies (11) Cerita Bokep (10) Cerita Sex Dengan Hewan (10) Om om (10) kumpulan cerita dewasa (10) Cerita Hot Perawan (9) Cerita Nafsu Bejat (9) Mahasiswi (9) Sex Umum (9) Tia (9) perawan (9) 17 tahun (8) Cerita (8) Cerita Sex Artis (8) Cerita Terbaru (8) Cerita Three Some (8) Pembantu (8) Cerita SMA (7) Cerita Tante Girang (7) Cheat Lost Saga (7) Doujin (7) Ruang Hati (7) Tips Trick (7) cerita perkosaan (7) cerita seks tante girang (7) cerpen (7) memek tante (7) tante girang (7) Artis (6) Cerita Gay dan Lesbi (6) Cerita Sex Onani dan Masturbasi (6) Kondom (6) Wayang Kulit (6) aids (6) cerita abg bugil (6) cerita jorok (6) cerita ngentot (6) Andani Citra (5) Cerita Sex Lesbian (5) Dongeng (5) Kata Kata (5) Koleksi Langka (5) MISS V (5) Pemaksaan (5) PrediksI Pertandingan Bola (5) Selebriti (5) Togel (5) Trik Sex (5) Zodiak (5) cerita istri selingkuh (5) istri selingkuh (5) ngentot tante (5) Bola (4) Bule (4) Cerita Masturbasi (4) Cheat Point Blank (4) Cinta (4) Eropa (4) Fan Fiction (4) Gadis Kampus (4) Guru (4) Inggris (4) Isteri (4) Italia (4) Prancis (4) Pria Jantan (4) Program kejantanan (4) Waria (4) cerita daun muda (4) cerita dewasa janda (4) cerita memek (4) cerita panas abg17 tahun (4) cerita penis (4) cerita perek (4) cerita seru (4) cerita sex guru (4) cerita tentang janda (4) gadis bandung (4) kisah dewasa (4) memek (4) ngentot pembantu (4) sma (4) soul calibur (4) suikoden 2 (4) Adik Kakak (3) Cerita Artis (3) Cerita Gigolo (3) Cerita Remaja (3) Cerita Sedarah (3) Eksibisi (3) Fantasi Seks (3) Hasil Pertandingan (3) Humor (3) Karya Dr. H (3) Porno (3) abg bandung (3) abg bugil (3) bandar bola (3) bandar casino sbobet (3) bandar judi (3) bandar sbobet (3) bandar situs bola (3) cerita bogel (3) cerita dewasa abg (3) cerita gadis (3) cerita kekasih (3) cerita kontol (3) cerita lonte (3) cerita lucah (3) cerita ml (3) cerita nikah (3) cerita pacaran (3) cerita porn (3) cerita romantis (3) cerita sahabat (3) cerita saru (3) cerita saru 17 tahun (3) cerita seks daun muda (3) cerita seks pembantu (3) cerita seksi (3) cerita seru 17 tahun (3) certa memek (3) cewek abg (3) cewek bugil (3) cewek cantik (3) cewek hot (3) cewek seksi (3) dynasty warriors (3) foto memek (3) gadis bandung bugil (3) kisah daun muda (3) meki tembem (3) memek tante cantik (3) ngentot mama (3) ngentot tante girang (3) polis (3) Antivirus (2) Artis Film Porno (2) Buah Buahan (2) Bugil (2) Cerita Lesbian (2) Cerita Sejenis (2) Cerita Silat (2) Dewasa (2) Horor (2) Karya Diny Yusvita (2) Kisah Kejam (2) ML (2) Majalah Dewasa (2) Makcik (2) Pelacur (2) Penyakit Kelamin (2) Penyanggak (2) Prediksi Euro 2012 (2) Resep Masakan (2) Resep Ramadhan (2) Sesama Jenis (2) Story (2) Travic Sex (2) bercinta dengan pembantu (2) brondong (2) cerita istri (2) cerita janda (2) cerita nikmat (2) cerita pelacur (2) cerita pembantu (2) cerita psk (2) cerita seks ibu (2) cerita seksual (2) cerita sensual (2) cerita sex anak imut (2) cerita sex igo (2) cerita sex suter (2) cerita wts (2) cewek chinese (2) cewek nakal (2) cewek salon bugil (2) code geass (2) enaknya memek tmaam tiri (2) foto istri bugil (2) foto janda (2) foto pelacur (2) istri (2) istri nakal (2) janda (2) kontol (2) montok (2) ngentot (2) ngentot abg (2) ngentot cewek abg (2) ngentot cewek salon (2) ngentot mbak-mbak (2) ngentot tante muda (2) orang (2) pelacur abg (2) pelacur jalang (2) pelacur tante (2) perselingkuhan (2) psk bugil (2) psk telanjang (2) seks dengan tetangga (2) singapore (2) tante binal (2) tante gatel (2) tante girang cari brondong (2) tante jalang (2) tante pelacur (2) tante-tante (2) tempek tante (2) toket tante (2) vagina (2) video sex (2) wanita (2) Alat Kelamin (1) Aminah (1) Ampun Tante.... ampun.... (1) Bali (1) Berawal Dari Langganan (1) Biodata (1) Biografi (1) Bisnis Online (1) Cerita Sadis (1) Cerita Sex Berjilbab (1) Cerita Sex Maria (1) Cerita Tentang Sex (1) Cerita Tukar Pasangan (1) Cerita lepas (1) CeritaDewasa (1) Cie Yeni yang Hot (1) Contoh Surat (1) Datin (1) Dewi dan Tante Anis (1) Difuck (1) Digerudi (1) Ditinggalkan (1) Download (1) Fantasy : Kisah Prita Laura dan Frida Lidwina (1) Foto (1) Foto Hot Dewasa (1) Foto Seks (1) Gadget (1) Gambar Hot (1) Gambar Hot Dewasa (1) Gambar Pasutri (1) Gaya Posisi Seks (1) Gelek (1) Gerimis (1) Gue istri yang bener bener nakal... (1) Guru Murid (1) Hanis (1) Harga Handphone Mito (1) Harga Handphone Nokia (1) Harga Handphone Sony (1) Harnani (1) Hilangnya perjaka ku dengan tante indra (1) Hot News (1) Ibu Muda (1) India (1) Jepang (1) Jika waktu bisa kuulang kembali (1) Kakak (1) Karya Ninja Gaijin (1) Karya Yohana (1) Kenangan di bekas tempat kosku (1) Kenikmatan (1) Khasiat Ramuan Sehat Lelaki (1) Ki Anom Suroto (1) Ki Hadi Sugito (1) Ki Manteb Sudarsono (1) Ki Narto Sabdho (1) Ki Sugino Siswocarito (1) Ki Timbul Hadiprayitno (1) Kisah vania (1) Korea (1) Kost pacarku Nina (1) Lainnya (1) Liani 5: Sex in the Mall (1) Lirik Lagu (1) Lucu (1) Lusi Aku Mencintaimu (1) ML dengan Bu Vivin (1) Malam Pertama (1) Mbak Dina kakak iparku (1) Melissa Anak tiriku (1) Menghangatkan Hujan (1) Menyetubui (1) Mertua (1) Minuman Obat (1) Multi Orgasme (1) Musik (1) Nikmat (1) Nikmatnya (1) Pakcu (1) Pasang Iklan (1) Pegawai Toko Sepatu (1) Pejantan Lugu Tuk Istriku (1) Pendidikan (1) Pengalaman (1) Pengalaman Ngentot Dengan cia (1) Pengetahuan (1) Piala AFC (1) Puisi (1) RENDEVOUS WITH GIRL WHO EVER REFUSE ME…. (1) Ruzita (1) Safura (1) Sakinah (1) Sawiyah (1) Seks Dengan Binatang (1) Selabintana nikmat. (1) Seminar nikmat (1) Shida (1) Shinta (1) Sinopsis Film (1) Softcore (1) Sri Maya [i]Nestina .. what a amazing .. (1) Tablet (1) Take And Give (1) Tante mau tukar pasangan (1) Teman therapisku tersayang (1) Temen kost (1) Tips Suami Istri (1) Tips dan Triks (1) Video Porno (1) Vidio (1) abang (1) abg bugil nakal (1) abg di perkosa (1) abg smu (1) abg smu jakarta (1) abg toge (1) adegan sex (1) anak kuliah yang beruntung (1) anakku (1) angkatku (1) bawah umur (1) benyamin sueb (1) bercinta dengan mbak (1) birahi pembantu (1) biseks (1) calon mertua binal (1) cara ngajak pembantu ML (1) cerita abg smu (1) cerita adegan sex (1) cerita babu (1) cerita birahi (1) cerita bugil abg (1) cerita indonesia sex (1) cerita janda kembang (1) cerita jorok pembantu (1) cerita keperawananku (1) cerita memek X (1) cerita pacar (1) cerita panas indonesia (1) cerita permerkosaan (1) cerita porno X (1) cerita saru X (1) cerita seks dewasa (1) cerita seks janda (1) cerita seks janda kembang (1) cerita seks setengah baya (1) cerita seksual X (1) cerita selangkangan (1) cerita sensual X (1) cerita setengah baya (1) cerita sex bugil (1) cerita sex gadis 18 tahun (1) cerita sex gadis perawan (1) cerita sex indonesia (1) cerita suami istri (1) cerita tante binal (1) cerita tante girang dengan brondong (1) cewek (1) cewek amoy (1) cewek bandung (1) cewek hamil bugil (1) cewek jakarta (1) cewek sma (1) chatter (1) chatting (1) dalam (1) dengan (1) di villa tante (1) ditebuk (1) dosen (1) dosen genit (1) dosen tante girang (1) dukun (1) dvd benyamin (1) dvd kadir doyok (1) dvd warkop (1) enaknya tante girang (1) foto bispak (1) foto istri bugil X (1) foto janda muda (1) foto pembantu bugil (1) foto pembantu diperkosa (1) foto pembantu telanjang (1) foto perek jakarta (1) foto tante girang (1) gadis salon (1) gangbang (1) gersang (1) gohead (1) hatiku (1) hilang keperawanan (1) hypersex (1) ibu berjilbab nakal (1) ibu dosen teman seks (1) ibu hamil (1) ibu tetty (1) ipar ku (1) istri genit (1) istri muda bugil (1) istri muda bugil X (1) istri orang (1) istri pak guru (1) istri selingkuh X (1) istri telanjang (1) istri telanjang X (1) istri teman (1) istri teman genit (1) istri teman menggoda (1) jablay (1) janda binal (1) janda bispak (1) janda bugil (1) janda cantik (1) janda desa (1) janda hot (1) janda muda (1) janda seksi (1) janda stw (1) janda telanjang (1) kandung (1) kegadisan hilang (1) kekasih (1) kekasihku Vie diperdaya mantannya (1) kelentit (1) keperawananku (1) kesalahan yg indah (1) ketemu di jalan (1) kisah tante girang (1) kolaborasi (1) maam tiriku tante girang (1) mahasiswi bugil (1) majikan nakal (1) makan (1) malam (1) malu-malu mau (1) mama temanku binal (1) mama tiriku binal (1) mbak arti (1) mbak cantik (1) mbak tukang lulur (1) memek abg (1) memek gadis (1) memek ibu (1) memek ibu kos (1) memek janda (1) memek merah (1) memek tante girang (1) mengapa harus gangbang ? mengapa ? (1) mengundang (1) mertua genit (1) ml adik ipar (1) ml ama ibu mertua (1) ml di hotel (1) mp3 basiyo (1) mp3 kartolo cs (1) nafsu (1) nge-seks dengan Para Peronda Malam (1) ngentot abg smu (1) ngentot cewek hamil (1) ngentot cewek smu (1) ngentot ibu menyusui (1) ngentot ibu mertua (1) ngentot janda tua (1) ngentot kakak ipar (1) ngentot mama tiri (1) ngentot mertua (1) ngentot saudara (1) ngentot sma (1) ngentot smu (1) ngentot sopir (1) ngentot suster (1) ngentot suster cantik (1) ngentot tante girang kaya (1) ngeseks dengan mama tiri (1) ngetot adik (1) ngetot kakak (1) oral seks (1) pandai (1) pasangan mesum (1) pemaksaan seks (1) pembantu bahenol (1) pembantu bugil (1) pembantu telanjang (1) penis (1) perbesar penis (1) perempuan (1) perkosa (1) pertama (1) pertamaku (1) posisi sex mantap (1) prediksi spanyol vs italia (1) pujaan (1) rakan (1) resep kue (1) riang (1) salon mesum (1) salon plus plus (1) script bisnis (1) sehari (1) sekretaris (1) seks degan mama (1) seks jilbab (1) selangkangan (1) selangkangan gadis (1) seling (1) selingkuh X (1) selingkuh dengan istri teman (1) selingkuh dengan karyawan (1) simpan (1) situs sex perkosa (1) skandal tante (1) sodomi (1) spanyol vs italia (1) street fighter (1) stw (1) suami lugu (1) suami sayang (1) suami selingkuh (1) suster (1) suster cantik (1) tante asih (1) tante baik nafsu (1) tante cari brondong (1) tante dosen (1) tante gaya doggy (1) tante genit (1) tante girang baik (1) tante girang bugil (1) tante girang cantik (1) tante girang cari abg (1) tante girang hot (1) tante girang kaya (1) tante girang merangsang (1) tante girang nafsu (1) tante girang puas (1) tante jilbab genit (1) tante ku aku entot (1) tante ku buas (1) tante manja (1) tante mia (1) tante nakal (1) tante ndut (1) tante ngentot (1) tante sari (1) tante seks (1) tante tetty (1) tantenal (1) template website (1) tetangga tante girang (1) tetanggaku binal (1) threesome (1) tips bola online (1) toge (1) toket (1) toket cewek salon (1) trik mendapatkan tante girang (1) tukang lulur (1) vagina tante (1) wanita beristri (1) wanita diatas (1) wanita setengah baya (1) wanita sex puas (1) warkop dki (1)
 

Kisah Kisah Napsu Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates